Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč elektrizují vlasy?

Od: kalisea* odpovědí: 7 změna:

Používám stále stejnou vlasovou kosmetiku a již nějakou dobu mě elektrizují vlasy. Jak se toho zbavit?

Díky. K.;)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vlasy elektrizuji protože jim chybí vlhkost, jsou vysušené. Takže zkuste změnit vlasovou kosmetiku, nebo si kupte sprej na elektrizující vlasy.

ahasver4*
hodnocení

0x

Nepoužíval bych žádné hřebeny a kartáče z umělé hmoty.Mě se osvědčilo koupit si dřevěné.A pomohlo to...:)

janulina*

Používám dřevěný kartáč a vlasy mi také eliktrizují, jediný co ti mže pomoci nějaká vlasová výživa :)

irina*
hodnocení

0x

Povídáte tady, že používáte stále stejnou vlasovou kosmetiku a náhle - když používáte to samé - se vám začaly elektrizovat vlasy. Nezačlo to těmi mrazy, tedy zimou? To tak bývá v zimě, pokud je máte dlouhé, ale i krátké, prostě se v zimě elektrizují. Má to tak každý, co se dívám kolem. I já. :) Nevím co pomůže, snad počkat, až přejde zima - pak by se to mělo zlepšit. Ted netuším, jak dlouhé máte ty vlasy, ale mě pomáhá svázat si je do culíku, protože když jsou ty ted čepice, rukavice, šály, svetry a já nevím co ještě, tak se to o sebe hodně tře. - To je můj názor. :)

borax*

Přesně tak, taky mi elektrizují v zimě...

cookie*

Prosímvás.. *bzum* vlasy Vám budou elektrizovat i když bude 20°C na nulou! Prostě to tak je! Určitý materiál s vlasy elektrizuje!( nafukovaci balonek, plast..) někdy mín, někdy víc... . Samozřejmé je, že v zimě opravdu nejvíc.. (mužete kuknout zde: proslecny.cz/... ) :)

pida007*
hodnocení

0x

No take to muze byt tim, ze lidske telo se stale meni, proto je mozne, ze zrovna ted prisla rada na Vase vlasy. Doporucoval bych zmenit kosmetiku a pokud Vam jina nabude delat jakekoliv problemy zustat u ni a sama uvidite.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]