Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete mi poradit ve výběru závěsu na okno.Mám vymalovanou ložnici fialově.Jaké by se hodily závěsy?, chtěla jsem také fialové ale splívalo by to.Děkuji za rady.
Je základní barevné spektrum v kruhu, kde vedlejší barvy doplňují a protilehlé jsou kontrastní. Přečtěte si článek o psychologii barev.
doplněno 12.02.12 18:13:Děkuji, hlavně že se líbí.
Souhlasím s kapkou. Bojím se, že při užití dvou odstínů fialové, bude jedna vypadat jako špinavá...
A i kdyby ne, u fialové se těžko tvoří výrazný kontrast.
Mně by se k fialové líbila krémová, asi taková, jako jsou v této diskuzi odděleny jednotlivé příspěvky./možno i světlejší/ Šedá je hezká, ale s tou fialovou by to asi působilo studeně. Ale fakt je ten, že každému se líbí něco jiného. A co světlounce meruňková? /ale opravdu světlá, ne výrazná/. Jaga.
Šedá, stříbrná, světle žlutá. Já mám pokoj vymalovaný žlutě, závěsy fialové a doplňky stříbrné. Musím říct, že spojení žluté a fialové působí opravdu skvěle. Klidně, harmonicky...
děkuji za vaše odpovedi.Jedna prodavačka mi řekla růžovou.Ta šedá, to jsem někde viděla a vypadlo to luxusně.i ta stříbrná může byt zajímavá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.