Nejste přihlášen/a.
mam otazky jak je mozne ze treba nemam 5-6mesicu menstruaci?doktorka mi delala ultrazvuk a vajecniky atd mam zdrave tak jak je to mozne?a nejde mi otehotnet?poradte mi prosim jak se da otehotnet dekuji za odpoved
doktorka s tim asi tezko neco udela a co by si tim mela jako udelat?nic nepomaha uz to mam odskouseny tak jak muzu otehotnet?
Aha:D Ještě jste se nezeptala, ale už víte, že s tím nic neudělá. Gynekolog tyto problémy samozřejmě řeší celkem často, jso rozšířené, je to odborník a na úpravu menstruace se používají léky, injekce atd.
Co by mela udelat? Najit pricinu, treba stanovit hormonalni profil, to je zacatek, bez toho se nikam nedostanete.
"Hanko", aby jste mohla otěhotnět, musíte mít nejdříve v pořádku cyklus. A s tím Vám pomůže opravdu jedině gynekolog. Nasadí Vám hormonální léčbu a bude Vás mít pod kontrolou, dokud se menstr. neupraví. Teprve poté se můžete snažit o mimi. Když se to nebude i přesto dařit, někdy je nutné, aby vyšetření podstoupil i partner.
Změňte gynekologa. Nemáte možnost vyšetření v nemocnici na gynekologii?
doplněno 07.02.12 17:40:Kdo jiný vám může pomoc, než gynekolog? Léky se dá upravit menstruace, aby jste jí měla každý měsíc, pak bude šance na otěhotnění.
Takovéto výkyvy v menstruaci mívají většinou důvod vysazení antikoncepce. Pokud jsi vysadila HA někdy třeba před rokem (je normální, že máš výkyvy mestruace a problémy s otěhotněním). Pokud už to trvá delší dobu mohu ti poradit jediné. Celkově vyčistit organismus. Na upravení cyklu pomáhá pulpákový olej (má i spoustu dalších jiných výhod). Snaž se o to trochu zajímat (detoxikace organismu, pročištění organismu, upravení cyklu pomocí přírody - jak na to). Důležitý je i pohyb (stačí obyčejné chození) kvůli poševním svalům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.