Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna zipu u kozaček - cena

Od: martani odpovědí: 10 změna:

Ahoj. Potřebovala bych vyměnit zip u kozaček. Nemohli byste mi doporučit, opravnu obuvi v Praze, která toto provádí, má přiměřené ceny a máte s ní dobré zkušenosti... předem moc děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran
hodnocení

0x

Na stanici tramvaje Vypich směrem na Petřiny je obuvník, který mění zipy. Za normální cenu.

martani
07.02.12 17:29
hodnocení

Děkuji

martani
hodnocení

Omlouvám se, že ještě jednou obtěžuji, ale nemohla bych dostat přesnější adresu? prosim

hodnocení

0x

Nestačilo by vyměnit jenom jezdce? Na druhé straně jezdce je číslo, podle kterého stejného koupíte v galanterii za 5 kč. A zezdola nasadíte a zapošijete. *hej*

martani
hodnocení

to bych velice ráda, ale bohužel na těchto kozačkách je zip, tak že to není možné :( Takže to chci svěřit někomu zkušenému...

hodnocení

0x

Mám velice šikovného pana ševce, má opravnu obuvi doma, v sousední vesnici. Pokaždé mi vše opravil rychle, dobře a levně. Bohužel, je to ale u Pardubic, takže Vám to nebude nic platné. Škoda. :(Jaga.

martani
hodnocení

to ne, ela i tak mnohokrát děkuji za snahu :)

dena*

Dobrý den, můžu Vás poprosit o kontakt na pana obuvníka nedaleko Pardubic? Děkuji.

Každá opravna obuvi, každý švec zipy vyměňuje. A celé mu to usnadníte, když si zip koupíte sama.

Máte ho ve vnitřní poště. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]