Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit stroupků na obličeji?

Od: icecream* odpovědí: 6 změna:

Včera jsem se neovládla a rozryla si akné na obličeji. Jsem teď celá posetá stroupky jak muchomůrka *ee* a vypadá to opravdu úděsně. Nevíte, jak hojení stroupků urychlit? A jak dlouho se takový stroupek asi hojí?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Hlavně neodlupavat.Na noc si je maznout zubní pastou ráno očistit alpou.Nemastit.Vysušit,poté se strup zatahne.Jinak zbydou nevzhledny červený fleky.Někde jinde byt to šlo,ale na obličeji ne.

hodnocení

0x

Každému určitě zabírá něco jiného na hojení. Mně zabírá spolehlivě framykoin, ale nechce to nípat, aby nezůstaly jizvičky.

hodnocení

0x

Hypermangan - dezinfikuje a čistí, stahuje hnisající rány. Vyzkoušejte, každý večer si rozpustit jedno zrníčko Hypermanganu ve vodě, voda musí být světle modrá, namočeným tamponem si umyjte obličej a nechte uschnout, neutírejte. Neříkám, že akné zmizí, ale jistě se zklidní a zmenší. Stroupky se určitě zahojí. Jen můj názor.

hodnocení

0x

lekarna.cz/...

Mrkněte na odkaz, tohle je výborný zásyp pro tyto případy. Stroupek se vysuší a rychle odhojí. Mám to vyzkoušené a na účinek vzpomínám v dobrém, i když ta doba, kdy mě podobné výsevy trápily, je dávno pryč.

muter*
hodnocení

0x

;)Krásný večer...:) Mohu .li doporučit, velmi pomáha framykoinová mast..Zkuste a uvidíte...:)

jabraka*

Zkus to také kombinovat s mastí borovou.Na akné velice dobrá.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]