Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praskající lak

Od: goos odpovědí: 3 změna:

Má někdo zkušenosti s praskajícím lakem? já mám stříbrný, nevíte jaký podklad se pod to hodí? a kolik laku nanést?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dadik
hodnocení

0x

kde kdo co jak please.-)

luciferik*
hodnocení

0x

S tímto lakem zkušenost mám akorát že já mám černý...podklad je pro tvůj stříbrný nejvhodnější asi černý a nebo jiný který vynikne.Laku si dej jen malou vrstvičku jinak ti to nepopraská.Je to sice pracné ale vypadá to moc hezky ;)A jaká je to značka?

askmenow*
hodnocení

0x

Mám černý, není to nic pracného.

Kolik ho nanést je na tobě - s tenkou vrstvou mi to dělá relativně pravidelný nitkovitý vzor, se slinou je to rozpraskané jakoby nepravidelně. Vyzkoušej třeba ba prázdné petflašce, tam můžeš vyzkoušet i jak to vypadá na jiných lacích.

Ke stříbrné bych volila rozhodně plné barvy bez "metailízy" a perletě. Určitě to bude hezké s černou, modrou a červenou, možná i s bílou, taky by to mohlo být hezké s tmavo tyrkysovou, vínouvou, růžovou... záleží, jaké nosíš oblečení a na co si trofneš :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]