Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zelený hlenový výtok z pochvy

Od: janulek odpovědí: 4 změna:

Zdravim, v noci jsme se s partnerem milovali asi hodinu v kuse, trošku mě to bolelo, protože když to tak řeknu, tak ho měl hodně tvrdýho, stejně se neudělal, protože byl trošku napitej, tak jsme přestali a šli spát. rano jsem se probudila a š la jsem se umýt a zase si lehnout, potom, když jsme vstali, tak mi pořád něco teklo po stehnech no tak jsem se šla zase umýt, jenže ani ne za dvě minuty jsem zas měla mokré kalhotky, tak jsem si dala vložku a když ležím tak je to dobrý, ale jak vstanu, tak ze mě právě teče ten hlen a behem pěti munut mám celou vložku od toho...přitom tohle se mi ještě nikdy nestalo, nevíte co to může být?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

vypadato na naky zanet a mela bys jit na gyndu , pokud to do vecera neprejde radil bych zajit na pohotovost...

martinaa*
hodnocení

1x

Zeleý výtok značí pokročilý zánět, nebojte se skočit do nemocnice. Zaedbané a neléčené záněty mohou způsobit řadu problémů.

ivetal*
hodnocení

0x
Vypada to na pokrocily zanet,musela jste pocitovat bolesti v podbrisku nebo svedeni.Zajdete k lekari.Jestli jeste nemate deti a uvazujete casem o nich tak by to byl velky problem,nezanedbejte to.

pumplu*
hodnocení

0x

Ahoj, rozhodně si zajdi ke gynekologovi - bude to zánět pochvy, který se projevuje neustálým výtokem. Zřejmě ti dá nějaké čípky, které pomohou. Partner ti mohl poškodit trochu sliznici a tím se způsobil zánět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]