Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubená postava ale velké břicho

Od: misslu odpovědí: 1 změna:

Delší dobu mě trápí jeden problém. Je mi 15, měřím okolo 168 cm a vážím 48 kg. Vždycky sem měla hubenou postavu ale to se o břichu říct nedá. Nevím co s tím, pravidelně cvičím, tancuju, občas chodím běhat..bříšní svaly ale vypracovaný mám. Když je zatnu tak na dotek jsou cítit, ale pod těma špekama to ani není vidět *smich* Nevíte co na toto zabírá?

Četla jsem že by to mohlo být i střevama což by v mím případě celkem mohla být pravda. Měla sem kampylobakterii (hodně nepříjemný onemocnění střev - podobný salmonele), často mívám průjmy atd..Jde s tím něco dělat nebo se s pupíkem budu muset skamarádit na celý život a dělat že mi to vůbec nevadí?Díky *smich*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. Pohybu máte dost a jste opravdu hubená. Střeva by Vám měl vyšetřit lékař. Ale protože je Vám teprve 15 let, Vaše postava se ještě pravděpodobně změní, takže klid a mějte se ráda zatím taková, jaká jste. Hezký den.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]