Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaké typy pro parádní sex?

Od: ter09* odpovědí: 3 změna:

Ahoj , jsem celkem nezkušená , mladá holka . Chtěla bych se zeptat co je přímo u sexu důležité nebo co a jak dělat aby to partnera uspokojilo . Mám staršího přítele , se kterým na to jednou dojde , a já bych chtěla aby to bylo perfektní a abych nic nezkazila . Poradíte?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

amadeus*
hodnocení

3x

Být aktivní, nestydět se říct, co se vám líbí, nestydět se zeptat, co se líbí partnerovi, nestydět se projevit vzrušení a ukázat své nahé tělo. Zbytek už se vyřeší sám.

hodnocení

2x

Ahoj. Důležitá je vzájemnost naprosto ve všem. Tzn. vzájemná touha, chuť, vstřícnost, ohleduplnost. Nemá smysl se na to připravovat předem, protože pak by mohla psychika udělat své a všechno selže. Takže až ta chvíle přijde, poddejte se tomu a oddejte se své touze. Pak věřím, že nezkazíte nic a bude to perfektní.

pida007*
hodnocení

0x

No myslim si, ze at budete delat co budete, nic nezkazite. :) Pokud se maji dva lide radi, urcite se na sebe tesite a az dojde na vec, budete k sobe tak nezni, ze to proste pokazit nejde. Muzete nachystat svicky, jemnou hudbu, spolecne vykoupani a omyti, zkratka aby to bylo co nejvic romaticke. Casem dojdete na to, ktere pozice, nebo casti tela jsou pro kazdeho z Vas nejvrusivejsi a podle toho upravite svuj sexualni plan. :D Takze se niceho nebojte, zajiste to bude probihat nadherne. Pokud by jste mela zajem o nejake sexulani praktiky, skouknete nejake filmy pro dospele, nebo si o tom neco prectete. Teto tematiky je vsude kolem dostatek. Ja ale zastavam to, ze nejhezci je na vse dojit az se svym partnerem. Mejte se krasne!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]