Nejste přihlášen/a.
dobry den chtela sem se zeptat jestli existujou neake leky nebo injekce na to abych stloustla mam 2 deti merim 152cm a uz 6 let mam stejnou vahu 43kg chtela bych moc pribrat muj pritel bisi taky moc pral abych sla nahoru moc me to trapiiiii poradte dekuji
nevim proc se lide boji zajit za lekarem. sice se mi nezda, ze by pri vasi vysce ta vaha byla az moc pod, ale kdyz budete zkouset nejake domaci ci internetove rady, tak spis si uskodite nez pomuzete. a doktor vam pomuze sestavit jidelnicek sity presne na miru vaseho tela.
Tak ta primerena vaha by mela mit pri teto vysce kolem 52 kg tusim, i kdyz to samozrejme zalezi na vice faktorech. Jak jiz bylo porazeno vyse, zajdete za Vasim lekarem a on uz si bude vedet rady. V kazdem pripade se nasnazte pribrat jen jezenim bucku, tlacenky, vajicek apod. Je to samy tuk a cholesterol, ktery by vam sice asi pomohl pribrat, ale nezdrave. Vsak ten lekar uz bude vedet jak na Vas. Asi vam poradi ruzne doplnky stravy, ktere Vam pomuzou nabrat na svalove hmote, coz bude ta nejlepsi volba. Mejte se krasne!
Krásný večer..Tak to já Vám i závidím, vaše váha je přece skvělá..Nemusíte se omezovat jako Já, jsem spíš ,,boubelka a mám s tím každodenní problém..Vy si můžete baštit kdykoli a cokoli, tak to neřešte, no ono věkem pak i přiberete a bude Vém to pak vadit jako mně..Jedině , že máte zdravotní problém tak to navštivte v nejbližší době lékaře- odborníka a váha půjde hnedle nahoru..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.