Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chození se starší holkou

Od: perfect* odpovědí: 17 změna:

Ahoj, je mi 14- bude mi cca za měsíc 15 a kamarádce je 19, bude jí 20. Píšeme si teď skro každý den, a pomáhám jí teď z těžkých kryzí... Chtěl bych se zeptat jesli by to dobře mezi náma klapalo, a jak takové holce říct, že ji miluji? Děkuji za odpovědi předem :)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Myslím si, že zatím jsi pro ni především kamarád do nepohody a asi jí dopisování s tebou hodně pomáhá. Nechala bych to pro začátek na této úrovni vztahu, aby se to spíš nepokazilo. A jestli se z toho vyvine láska? To asi ukáže čas. *nevi* Netlač ji do ničeho, potřebuje se především dostat z krize a věřím, že potom to půjde nějakým směrem. A jestli vyhraje kamarádství nebo láska - uvidíš sám. :) Obojí je krásné a k životu potřebné. *tuc*

perfect*
hodnocení

No jo, ale teď tady mám právě jeden problem... Ve středu se pořezala nožem na ruce, a od čtrtka mi neodepisuje na SMS... Mám o ni hroznej strach.

des*

Máš strach?A to bydlí na Aljašce?Tak tam běž ,nebo se kromě strachu i bojíš?Jejího manžela?Nejsi na hlavu?Máme tam jít za tebe?Prober se.

Ahoj. Myslím si, že jste pro ni kluk do nepohody, takže vám bude klapat spíš to přátelství. To může, narozíl od lásky, vydržet dlouho. Většinou nemilujeme ty, kterým se se vším svěřujeme. Takoví lidé jsou v našem životě potřební a mají tam své místo, vážíme si jich, vyhledáváme je, ale málokdy se do nich zamilováváme. Můj názor.

des*

Taky si myslím že s tebou mluví jen že ji pomáháš,kdybys jí to řekl,vysměje se ti.Holky jsou spíš na starší.dámy v letech na zajíčky.

perfect*
hodnocení

Ona mi právě psala, že už několikrát přemýšlela, jak by to mezi námi klapalo...

martinaa*
hodnocení

1x

Teˇje opravdu ještě brzy, nicméně!

Já svého nynějšího partnera poznala ve svých 22 letech, jemu bylo necelých 18. Jsme od sebe 4,5 roku a přesto nám to skvěle klape už skoro tři roky. Takže teď tě sice bere jako kamaráda, ale za rok za dva to může být klidně jinak. A teď opravdu pochybuji, že by ve dvaceti chtěla chodit s patnáctiletým. Momentálně jste každý úplně někde jinde, což se za těch pár let může srovnat.

Ale nyní si velké naděje nedělej.

aktuálně druhá hráčka světa petra kvitová (21) má taky šestnáctiletýho přítele... i když zrovna ona by mohla lovit jinde!

martinaa*

Když ji miluješ, není co řešit:)

amadeus*
hodnocení

0x

Pokud jste dospělý a samostatný, tak proč ne, ale v opačném případě jí budete tak akorát k smíchu. Já taky ve svých devatenácti začal randit se slečnou, které bylo 26, ale to už jsem měl vlastní bydlení i práci.

Položte si jinou otázku, chcete vůbec něco mít se slečnou, která je evidentně labilní a ne příliš inteligentní, když by byť jen zvažovala vztah s čtrnáctiletým dítětem?

myra*

Nehledě na to,že by určitě nerada dostala ke střetu se zákonem,když už tedy půjdeme do detailů...tobě 14 a jí 19...

pida007*
hodnocení

0x

No nic nezkazite tim, kdyz za ni zajdete a ujistite se ze je v poradku. Ona bude rada, ze jste si udelal chvilku casu, vy budete rad, ze ji jste na blizku. Chvili s ni budte, povykladejte si a zkuste ji nabidnout zda by na tu bolisku nechtela treba nejakou sladkost v cukrarne. Sami uvidite, jestli Vasi nabidku prijme nebo ne, jestli se Vam vysmeje, nebo bude rada. Nejak vic na pilu netlacte, cas ukaze co se z Vas dvou vyvine. :)

fran
hodnocení

0x

Ty těžké krize...nezpůsobuje nebo nezpůsobil jí je její starší partner? I po tomto zjištění by zůstaly úvahy o "klapání"? Ve 14-15 asi ano.

Nějak se mi zdá, že ten věk "naopak" nějak přichází do módy. U starších dam, které ještě zdaleka nejsou na zajíčky. Co já znám, tak jsou to hodné ženské, mámy od dospělých dětí které partner zklamal, a ve vztahu s mladším jsou velmi realistické. Nečekají například, že je bude ve stáří ošetřovat. Ony samy dovedou a chtějí nezištně pomáhat, a to po různých svých předchozích partnerských nezdarech, mají můj proto tichý obdiv. No a dospělých chlapců "maminků" je...to jsou ale už jiné případy.

perfect*
hodnocení

Těžká krize je ta, že její bývalej ji jen využíval... Od té doby si chce furt jen něco dělat...

krkovicka*
hodnocení

0x
Chození se starší holkou funguje v pozdějším věku.Tvou milou neznám ale troufám si tvrdit že hleda jen povyražení.Pro tebe je ona jen zkušenost do života.Oporu v tobe žádnou,nejsi výdělečně činný...Hodně protikladu tam je.Co budeš dělát až te do baru nepustí,budeš usrkavat limonádu za dveřmi?Kdo budem platit?vybírat filmy v bijaku pro mladistvé? Je toho víc...

elisme*
hodnocení

0x

Myslím si že dívka v 20 letech nebude chtít chodit s 15 letým klukem. Holky maji radši když je kluk starší a zkusenejsí, proto si myslím že vaše budoucnost neni nejlepší. Ovšem nechci ti úplně vrát iluze a je pravda že když jí to nezkusíš ríct budes si to dlouho vyčítat. Na tvém místě bych jí to řekla, ale brala to s mensí rezervou abych nebyla úplně zklamaná.

perfect*
hodnocení

Lidi už je to vyřešené... Už sem to v sobě nemohl držet, a řekl sem jí co k ní cítím... Chystal sem se k nejhoršímu, a ona mi od ní došla zpráva, že cítí to samé. :) Děkuji i za negativní komentáře, ty mě dotlačili jí to říct

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]