Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak velkou peřinku do postýlky

Od: marti222 odpovědí: 6 změna:

mám dětskou postýlku 120x60cm a v nabídce je peřinka vel. 135x90cm není ta peřinka do této postýlky moc velká? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Stran matematiky a logiky? Ano. Stran užívání? To je na Vás, peřinka se vždy dá zapošít a až prcek povyroste, aspoň nemusíte kupovat novou:)

eulalie*
hodnocení

0x

No a vy sama spíte na jaké posteli a jakou peřinou se přikrýváte? Troufám si tvrdit, že vaše peřina taky rozměrově převyšuje vaši postel, případně půlku postele manželské, či nikoliv? Za mě - radši peřinu větší, kterou třebas ohrnu, než malou.

hodnocení

0x

Můj názor. V dětské postýlce, která je uzavřená,/ kolem dokola dřevěné příčky/ nemůže být větší dečka než je postýlka. Kam příjde polštářek a kam dítě? Dítě v postýlce musí mít možnost se volně otáčet.

doplněno 02.02.12 15:38:

Z důvodu bezpečí dítěte bych koupila dečku, jen vhodnou rozměrově do postýlky. Můžete se prosím podívat na odkaz, jak velké se vyrábí dečky do postýlek? Je to z netu: spuntik.cz/...

Jak velkou peřinku do postýlky

lucie7777*
hodnocení

0x

Dobry den my mely ten samy rozmer co pisete sice je o trochu vetsi ale kdyz sem ji prikryvala tak sem ji to ohla pod rucicky a nicemu to nevadilo.ale zalezi na vas jakou velikost si zvolite

hodnocení

0x

Koukněte, jak veliké nabízí trh, povlečení. Jestli bude peřinka atypická, budete muset povlečení šít. *hej*

hodnocení

0x

Malé miminko, neumí ležet v klidu, musíme mít jistotu, že v noci, se do velké přikrývky nezamotá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]