Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co udělat, aby mě pozval

Od: melina5 odpovědí: 11 změna:

Už dlouho chci mého spolužáka, jenže oin to nedává moc najevo. Už nevím co dělat. Jak ho nějak trpchu probrat. Jsme oba v devítce. Vykládáme si spolu, atd.. Co mám udělat pro to, aby mě on sám někam pozval nebo neco..Už fakt netuším co..:( Díky za odpovědi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nečekej, až Tě někam pozve sám. Někteří chlapci potřebují povzbudit. Takže se ho zeptej, zda by se nešel třeba projít, nebo do cukrárny, pizérky apod. Podle jeho odpovědi poznáš, zda má zájem a stojí o to, být s Tebou. ;)..Neboj se odmítnutí, kdo nic nezkusí, nic nezíská.

1jara*

Přesně tak, řekni mu třeba jesli by kósek nešel s tebou k domovu, máš strach z nepřízpusobivých.

hodnocení

0x

nečekal bych, co se stane a šel tomu naproti... co se může stát?

kolemjdouci*
hodnocení

0x

Bavte se společně o něčem co vás oba zajímá a možná pak na něho usěláš dojem

melina5
hodnocení

já si s ním vykládám o našich zájmech, o škole, vždycky toho proberem hodně...ale on nás bere asi jen jako kámoše :/

Tak to změň. Píšeš, že ho chceš, tak proto něco udělej. Řekni mu, že je pro Tebe víc, než kamarád a zeptej se ho, co si o tom myslí, jestli to cítí stejně. Když se nezeptáš, nic se nedozvíš. Tak neváhej, nic lepšího nevymyslíš, než se o tom před ním zmínit a vyzvědět, jak si u něho stojíš.;)

kolemjdouci*

Pokud to nezabírá tak ešte pokračuj a když to nezabere tak mu to řekni narovinu

sargo*
hodnocení

0x

V devítce? Řada holek v tom věku - a kluků ještě víc - o nějaké randění ještě vůbec zájem nemá. Nečekej v koutku, pozvi ho někam sama, čistě kamarádsky, a uvidíš, jestli si vůbec všiml, že o něj máš zájem jako holka :)

pida007*
hodnocení

0x

Tak pokud si spolu dokazete dobre povykladat, jste na stejne vlne. :)
Spousta chlapcu se boji vyzvat divku na rande, protoze si mysli ze jsou tak krasne, ze by se s nim trebas ani nezahazovala, ale opak je pravdou. Treba po sobe oba touzite, jen se kazdy bopjite udelat ten prvni krok. Tak bud ty ta raznejsi a postav se tomu celem. Proste se ho zeptej, jestli by s tebou nesel na tu pizzu, nejakou akci nebo neco podobneho, vsak jeho zajmy urcite znas. :)
Tak hodne stesti.

dery*

Naprosto souhlasím!

Jdi do toho sama, aneb jak se říká "lepší je litovat toho, co člověk udělal, než toho, co neudělal". Tipuju, že je ti je +- 15 let... Já se v patnácti zabouchla úplně šíleně do stejně starého kluka. Byla jsem tele, nevěřila jsem, že by mohl mít o mě zájem, byla jsem málo sebevědomá a ono mi to pak celý proklouzlo mezi prsty. A ještě horší to pak bylo s vědomím, že on byl zamilovaný taky, ale stejně jako já se to bál dát najevo.

Dneska bych už neváhala ani chviličku - jakmile bych měla o někoho zájem, dám to najevo. Nemá cenu hned začít vykládat o lásce a podobně (aby se nevyděsil :))...), ale naznačit nebo říct mu, že se ti líbí a že je ti s ním fajn, můžeš. A nic tím neztratíš.

(P.S. Chlapi jsou někdy dost zabednění a i když si myslíš, že mu naznačuješ dost, jemu to vůbec nemusí dojít :-D)

pida007*

Pravda, taky jednoho znam. *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]