Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu být těhotná?

Od: zuzik* odpovědí: 7 změna:

s přítelem nám praskl kondom...27. jsem měla dostat menstruaci ale tu jsem nedostala.. ale poslední dobou mě strašně bolí břicho jako bych to měla dostat ale nikdy nic.. myslíte si že můžu být těhotná?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zuzíku,vy sama musíte znát svůj cyklus,může se totiž pohybovat od 28-35dní,ta bolest v podbříšku by měla naznačovat,že menstruaci jistě dostanete,tak klídek*tuc*Při takovém začátku těhotenství ale břicho nebolí,to je divné...V každém případě si kupte těhotenský testík,a víte na čem jste.Navšívit gynekologa by také bylo vhodné,aby jste vyloučila možné známky gynekolog.potíží*hej*

zuzik*
hodnocení

fakt při začátku těhotenství nebolí břicho? Ptž mě fakt bolí ale zejtra si udělám test... tak doufám že bude negativní :)

sargo*
hodnocení

1x

No nechci vám všem brát iluze, ale ze začátku těhu bolest břicha, která je opravdu stejná jako při nástupu MS, není žádnou výjimkou. Je to však parádní nápor na nervy těch, co otěhotnět chtějí. Tvrzení, že se tak těhu neprojevuje, dodělá pak na duchu i zbytek optimistů, kteří přestanou věřit, že je všechno v pořádku. ;) (Což samozřejmě opravdu být nemusí, časných konců je obrovské procento.)

Tři dny zpoždění není nic moc, zvlášť v tomhle počasí, otěhotnět je snadný, ale většinou ne tak úplně. To se prostě nedá zodpovědět :) Ta bolest břicha bude mnohem pravděpodobněji nástup MS. :)

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, velice pravděpodobně jste v tom, zajděte na vyšetření, tam jim popište jak ktomu došlo.

hodnocení

0x

Bolesti břicha mohou mít různé příčiny, určitě se tím, nevyznačuje těhotenství.

Můžete být těhotná, ale také nemusíte. Máte spoustu manželů, co se pokoušejí mít rodinu a čekají na otěhotnění měsíce.. Po měsíci si dojděte ke gynekologovi a hned uvidíte, jak na tom jste.

Zuziku, na test je ještě brzy. Může jít jen o zpoždění. Test by se měl dělat až tak 10-14 po absenci cyklu.

doplněno 30.01.12 16:35:

Bolest břicha bych spíš odhadovala na to, že to dostanete.

pida007*
hodnocení

0x

Taky se priklanim k tomu MS, a to ze jsi to jeste nedostala neznamena hned tragedii. Nekdy se to proste opozdi. Drzim palce s tim testem, at dopadne dle tveho prani.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]