Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem jedna z těch silnějších dam, mám celkem velká prsa, to mi ani nevadí, ale problém je, že bradavky mám opravdu hodně vystouplé a ať na sebe vezmu jakékoliv triko, tuniku, halenu, slabší svetřík - ve všem jsou prostě hodně vidět. Jsou místa, kam mi nevadí takto vyrazit, ale jsou i místa, kam se to nehodí a cítím se dost trapně. Existují podprsenky, které by toto řešily? Nebo existují nějaké vložky do nich? Nemám problém koupit podprsenku, která dělá pěkný tvar prsou, ale toto stále zůstává nechtěné...
Díky za tipy! Eva
Dají se koupit silikonová kolečka, koupila jsem je v prodejně prádla, al na internetu se dají určitě také najít.Stály cca 120 Kč a vloží se do podprsenky a přilnou dokonale k tělu.Dají se dobře umývat.
doplněno 02.03.13 12:09:Tak jsem to našla: silikonové krytky na bradavky - zadejte tohle do vyhledavače a vyjede vám to...
Na jedné konferenci, věnované novinkám v oděvním průmyslu, novým postupům a materiálům, vystoupil jeden vědec a předvedl nový materiál, který měl úžasnou vlastnost. Pokud byl použit na podprsenky, měl právě ty vlastnosti, které požadujete. Ohromný úspěch bohužel zastínil incident, kdy přítomní chlapi toho vědce o přestávce vytáhli na WC, a tam mu rozbili hubu a zakázali pokračovat ve výzkumu.
Tak se na to dívají chlapi, většinou. Hi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.