Nejste přihlášen/a.
Jen se nenervujte, že test je negativní. O miminko se snažíte, tak ho chcete a to je důležité. Buďte v klidu a raději si zajděte ke gynekologovi. Potěší vás, dostanete těhotenskou knížečku. Hlavně žádné nervy. Vše bude v pořádku.
doplněno 30.01.12 08:16:Nečekejte na další test, gynekolog je jistota.
Děkuji za odpověd.A ještě se zeptám po jaky době mám zajit ke gynekologovi když sem to nedostala dnes je to 5 den mám ještě chvili počkat nebo tam mám dojít hned?de oto abych tam nešla moc brzo.s mojí dcerkou když sem jí čekala tak to bylo uplně jiný udělala sem si test a ten byl pozitivní sice byla ta čárka hodně slabá na testíku ale byla tam a tak nějak sem to cítila že sem těhotná ještě dřív než sem si udělala testík
Mladá paní užívejte si to ještě chvilku, dejte gynekologovi ať má měsíc a půl od posledních měsíčků, pak to máte jisté. Gynekolog, tomu stačí prohlídka a hned vám řekne, jak na tom jste. Jen buďte klidná. Každé těhotenství nemusí být stejné, tak jako každý porod nemusí být stejný. Chce to jen klid.
Dobře děkuji za odpověd.ale muže to mít i jiný důvod proč sem to nedostala než opoždění a nebo že sem těhotná?
Může. Třeba nachladnutí, změna stravovacích návyků, změna klimatu, psychické rozpoložení. Je to hrozně pitomé srovnání, ale například v koncentračních táborech ženy menstruaci nadobro ztratily.
Přesto Vám ale přeji, aby tím pravým důvodem bylo těhotenství. Byl by to pro Vás krásný dárek.
Když čtu /občas i tady/, jak ženy chtějí interrupci, jak děťátko nechtějí, touží se ho zbavit, je mi líto všech těch slušných rodin, které se o potomka marně pokoušejí a rádi by jej přijali. Tak ať Vám to vyjde! A koukejte napsat, když se to podaří. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.