Nejste přihlášen/a.
Není to klasická Štěpánská pečeně, naše je trochu upravená, podle našich chutí. Máme rádi zeleninu, tak zelenina je všude, kde se vaří. Tuto Štěpánskou je možné dělat i s jiným masem, jen přílohy se trochu mění, podle chuti.
Štěpánská z jeleního masa.Napsala jsem recept, jen pro případ, že někdo bude mít zájem. Viky
Splnila jste slib...Ale dnes budu kritický,já bych tam ty párky nedával...po těch mailech co dostávám a kde se píše z čeho je dělaj...
Ale jinak,je to na jedničku!
"Ahasver4," děkuji. Vnoučátka se neptají, co dávají do párečků, hlavní je, aby jídlo bylo dobré. Párečky už byly koupené. Z jídla nic nezbylo, někdo si dal šťávu s rýží, mládež s kašičkou a manžel s bramborem. Párky vybírá vždy manžel, čte s čeho se skládají. / stejně tam napíší, co chtějí, říkám já/ Jak čtu, co psal "Hop" u rohlíků, ostatní svoje zkušenosti, co se vše může do jídla dostat, tak je člověku na nic. To by jsme nemohli jíst nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.