Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
chtěla bych si objednat tenisky přes internetová obchod - www.street-generation.cz/
konkrétně se jedná o tyhle boty: street-generation.cz/...
Celkem mě překvapuje cena, a obávám se, jestli to není jen obyčejný padělek.
Tak jsem se chtěla zeptat, zda má někdo z vás s tímto internetovým obchodem zkušenosti, popřípadě kde jinde bych tyto boty mohla sehnat.
Děkuji, Lucie.
Nejsou obě pravé, jedna z nich je levá
Ale vážně: podobné "číny" se před revolucí prodávaly za cenu okolo 60,-Kčs, zde z fotky nejde poznat, jestli je kromě podrážky zbytek klasický hadr nebo lepší materiál. Značku neznám, ale pokud jde o rozumný e-shop, mohl by tuto cenu docílit i u "značkové" obuvi, nemusí jít o padělek...
Tak si je kupte v kamenné prodejně, vždyť je mají všude, a máte po starostech.
Jenže vy chcete klasicky uškudlit za každou cenu, klasická česká povaha
Ale ne, já právě lítala celý měsíc po obchodech, na tento model jsem se všude ptala, jenže nikde ho neměli
Chudáčku hloupej. Tebe asi nenapadne, že né každý si to může dovolit. A navíc, nemyslím si, že u tebe je to jiný, to škudlení.
Konkrétně tenisky:
doplněno 02.03.13 00:03:V této ceně jsou dětské 5, 7 let, viz web. Jinak dospělé za 50-70$.
ano, ale z těchto amerických stránek vám do ČR nic nepošlou, neposílají sem, nehledě na to, že ikdyby posílali, tak po zaplacení poštovného a dph jste na úplně stejné ceně, za jakou se tu ty boty prodávají v kamenných prodejnách
jinak converse jsou zde v čr neskutečně předražené, skutečně to není nic jiného než "kus hadru" a gumová podrážka, dle mé zkušenosti se vám do roka rozpadne jak fejk tak originál, měl jsem obojí.
Tento typ zcela obyčejných Converse seženete úplně všude, kde tuto značku prodávají... to jako kdyby jste se ptala, kde koupit rohlíky a mléko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.