Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou tyto boty pravé?

Od: lucie95* odpovědí: 21 změna:

Dobrý večer,

chtěla bych si objednat tenisky přes internetová obchod - www.street-generation.cz/

konkrétně se jedná o tyhle boty: street-generation.cz/...

Celkem mě překvapuje cena, a obávám se, jestli to není jen obyčejný padělek.

Tak jsem se chtěla zeptat, zda má někdo z vás s tímto internetovým obchodem zkušenosti, popřípadě kde jinde bych tyto boty mohla sehnat.

Děkuji, Lucie.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

Nejsou obě pravé, jedna z nich je levá ;)

Ale vážně: podobné "číny" se před revolucí prodávaly za cenu okolo 60,-Kčs, zde z fotky nejde poznat, jestli je kromě podrážky zbytek klasický hadr nebo lepší materiál. Značku neznám, ale pokud jde o rozumný e-shop, mohl by tuto cenu docílit i u "značkové" obuvi, nemusí jít o padělek...

Jasne, a pak mela armada sove ciny armysurplus.cz/... .

youngman*
hodnocení

2x

Já bych se toho nebál vypadají věrohodně ;)

(to je jasný že chce ušetřit každý dneska chce ušetřit, taková holka ročník 95 (zřejmě) nebude mít asi peníze na rozhazování..) *nevi*

lucie95*
hodnocení

Děkuju :) a samozřejmě, každá ušetřená koruna dobrá :)

youngman*

kdyby ti nevadila velikost 44,5 tak mám jedny takový modrý 15 let na půdě *haha*

lucie95*
hodnocení

Jasně, to vycpu papírem a nebude problém :D

youngman*

bych řekl...já ráno zvažuju jestli koupit 2 nebo 3 rohlíky

olaf71*
hodnocení

1x

normálně si je kup jestli se Ti líbí. až se rozpadnou, tak je vyhodíš. padělek stejně poznáš jen když je vezmeš do ruky a prohlídneš je pořádně a to ještě ne vždycky. za mě se jim říkalo Číny a stály 99kaček v českejch. moc se v tom nedalo chodit, byly dobrý tak na plochý nohy.

kaktus*
hodnocení

0x

Tak si je kupte v kamenné prodejně, vždyť je mají všude, a máte po starostech.

Jenže vy chcete klasicky uškudlit za každou cenu, klasická česká povaha :)

lucie95*
hodnocení

Ale ne, já právě lítala celý měsíc po obchodech, na tento model jsem se všude ptala, jenže nikde ho neměli *nevi*

elleanore

Chudáčku hloupej. Tebe asi nenapadne, že né každý si to může dovolit. A navíc, nemyslím si, že u tebe je to jiný, to škudlení. ;)

hodnocení

0x

converse.com/...

doplněno 01.03.13 23:59:

Konkrétně tenisky:

converse.com/...

doplněno 02.03.13 00:03:

V této ceně jsou dětské 5, 7 let, viz web. Jinak dospělé za 50-70$.

lucie95*
hodnocení

Děkuji, ale na tyto stránky jsem se už dívala. Bohužel zboží nezasílají k nám.

Tak porovnej ceny. Co chceš za šest stovek? Značka něco stojí, počítej přes tisícovku, patnáct set.

bejkovec

ano, ale z těchto amerických stránek vám do ČR nic nepošlou, neposílají sem, nehledě na to, že ikdyby posílali, tak po zaplacení poštovného a dph jste na úplně stejné ceně, za jakou se tu ty boty prodávají v kamenných prodejnách

jinak converse jsou zde v čr neskutečně předražené, skutečně to není nic jiného než "kus hadru" a gumová podrážka, dle mé zkušenosti se vám do roka rozpadne jak fejk tak originál, měl jsem obojí.

Tak u bambusů ty hadráky mají za dfěsta pane, tópra cená.

doplněno 02.03.13 00:15:

Jinak co se týče kamenných obchodů, ani tam si nemůžete být jisti. Prodavačky Češky, majitel Nguyen Nho Minh, Bambus Shopping Centre.

fiser50
hodnocení

0x

Tento typ zcela obyčejných Converse seženete úplně všude, kde tuto značku prodávají... to jako kdyby jste se ptala, kde koupit rohlíky a mléko :)

lucie95*
hodnocení

Také jsem si to myslela, ale všude jsou beznadějně vyprodané. Nechápu to.

Upřímně řečeno to nechápu taky. Syn je měl, už to jsem nechápala, co se mu na nich líbí, rozpadly se za půl roku. Naštěstí je tenkrát dostal jako reklamu či co, musel je nosit všude, ale co na nich je tak úžasného?

lenura
hodnocení

0x

Nejsou - ze stejné firmy mi právě přišel na první pohled rozeznatelný padělek.

hodnocení

0x

Jak jsem koukal na obrázek v odkazu,tak Vás nepotěším,jenom jedna je pravá,ta druhá je levá *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]