Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám od přírody vlnité vlasy ale v poslední době jsem si povšimla, že se mi vlasy začaly rovnat. Přemýšlela jsem jak je to možné a napadlo mě, že by to mohlo být ze stresu. Je to možné? Děkuju Monika
PS: Vlasy si žehlím tak max. 1 za 2měsíce takže tím to nebude.
A nehrajete si s nimi? Já si ve stresu hraju s ofinou a vlasy kolem obličeje a pak je nemám rovné, ale přímo dohladka ulízané. Případně by se vám mohly více mastit. Nebo poporostly a pod tíhou se narovnávají... Většinou ze stresu vlasy spíše vypadávají.
Ale třeba bude mít někdo jiné zkušenosti než já.
S vlasy si nehraju nemám to ráda, protože by se mi zamastily :D. A délkou to také nebude jsem teď ostříhaná a vlasům se hodně ulehčilo ale rovnají se stejně.
Vlasy dovedou být jiné díky hormonům. Trápila jsem se s kudrnatými vlasy půl života. Ale v těhotenství a chvíli po porodu byly skvěle rovné. Bez ostříhání, bez úpravy. A pak se vrátily ke kudrlinkám. A všimla jste si, že kolem menzes nelze barvit vlasy a ani trvalá nedrží? O trvalé si stěžovaly kamarádky. O barvě to vím z vlastní zkušenosti. Je možné, že díky stresu máte nějak jinak hormony a na vlasech je to vidět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.