Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám menší problém. V podpaží se mi objevil menší výrustek.. Chtěl bych se ho zbavit, Myslíte, že existují stejné náplasti jako na menší bradavice? Které v podstatě jen v průběhu dne, dvou příkládám? Děkuji za každou radu.
Určitě existuje jednoduché, rychlé a bezbolestné řešení! Ale "menší výrůstek" může být tuková bulka, bradavice nebo něco jiného, a na každou možnost je úplně jiná léčba. Bez přesnější diagnózy asi nikdo více neporadí. A pokud ano. buďte opatrný!
Jen můj názor! Když jde o druhého člověka, něco ho bolí, tak je to jednoduché poradit, hele skoč si k doktorovi, nic to není. Jakmile ale člověk začne mít sám nějaké problémy, najednou zjistí, že není tak jednoduché najít odvahu a jít k lékaři. Není žádná mast, není nic, co by se dalo použít, přiložit a výrustek zmizí. Nezahrávejte si se svým životem, takový výrustek, po kontrole u lékaře, nemusí znamenat vůbec nic. Ale může se stát, že nikam nepůjdete, výrustek nebude tak neškodný a až se konečně odhodláte jít k lékaři, bude pozdě. Běžte hned k lékaři, když je to ještě malé a nemá to bratříčky a sestřičky. Držím vám palce, ať to dobře dopadne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.