Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádné gelové nehty nedrží

Od: janulka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit, už je to nějaký rok zpět co jsem začala nosit gelové nehty a bez problému, pak jsem si pořídila vlastní lampu a všechno a začala si je dělat sama, vše v naprostém pořádku pak už jsem je nosila víceméně pořád...Zhruba po roce, když jsem si udělala nehty tak se hned druhý den začaly odchlipovat od nehtu v podstatě po celé délceze uz za dva dny byly nehty opravdu škaredé...tak po pár dalších pokusech jsem si je dělat už přestala..no asi po dalším roce mě to znova chyxtlo tak jsem si opět objednala gely od lepší značky než jse používala já, ale opět žádná změna za dva dny byly nehty zas škaredé...šla jsem tedy k profesionálce na nehty v domění že dělám něco špatně, jenže i tady to bylo stejné tak jsem jí volala jakože reklamaci že to chci opravit tak mi to znovu spilovala udelala nové a opět za dva dny odchliple od nehtune jen kolem kužičky ale celý nehet, prostě mi od určitě doby přestaly nehty gelové držet zkoušela jsem i akrylové ale bylo to to samé...přitom nemocná jsem nebyla ani nehty nemám nějak oslabené, opravdu nevím co se stalo, když před tím jsem je mohla nosit pořád vydrželi mi i 5 týdnů v kuse a ted :( jedla jsem i vitamíny na nehty...Už nevím včem by měl být problém...Děkuju za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud Vám nedrží ani akrylky a dělají se odchlipy pak (ač se to možná nezdá) je to většinou špatnou přípravou nehtu.

janulka*
hodnocení

Ano také jsem si to myslela, když sem si je dělala sama, ale bylo mi divné že takovou dobu jsem byla bez problému a najendou zničeho nic mi přestanou držet, a nakoneč že by špatnou přípravu nehtů měla i profesionálka, která snikým jiným kromě mě problémy neměla? Nevím, je to divné vždycky pěkně držely a ted na ně mohu akorát zapomenout :(

hodnocení

0x

Mohu se zeptat, kde jste byla na akrylátových nehtech?

doplněno 27.01.12 20:47:

Hodně záleží na tom, jaká je příprava, to je skutečnost. Každý pak dělá nehty svojí metodou a má svůj postup. Ne každý je však vhodný, to si musí člověk vybrat. Proto se ptám, kdo vám nehty dělal.

doplněno 28.01.12 07:59:

Oprava akrylové

meginka007

dobrý den, mám ten samý problém :( mám akrylové nehty už rok a nikdy mi všechny nevydrží do dalšího doplnění a to chodím po 3 týdnech, poprvé jsem je měla před 11 lety a to tenkrát přiskyřici a pak porcelán a gel a teď akryl a nikdy mi nevydrželi dýl než týden, nehtařek jsem vyzkoušela celkem už 5 a žádná změna! Takže to určitě nebude špatnou aplikací nebo úpravou nehtu ;)

Dělají vám nehty vietnamci? Můžete napsat jak? Co vše dělají? Jak se vám nehet poškodí? Měla bych zájem vědět, kde je závada.

meginka007

Mé nehty nedělají vietnamci, nikdy bych k nim nešla ;) má nehtařka je velmi zkušená, má stálou klientelu i v Praze a sama vlastní salon takže má mou důvěru a to i vzhledem ke všem recenzím. Zjišťovali jsme kde se dalo a jediné co jsme se dozvěděli byla struktůra nehtů, prý má vliv i maštění a pocení, nyní používá na mé nehty kamuflážový akryl, nevím od jaké značky ale zdá se mi že drží lépe než čirý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]