Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zanet mocaku vs letní boty

Od: lindaf* odpovědí: 6 změna:

Dobry vecer, chela bych se zeptat... ja nesnasim kozacky a celkove jako zimu a zimni boty... nosim ted botasky a do toho mam takove ty silnejsi puncochace a dziny, nahore bundu takovou tu na lyze... ja se ale bojim jestli nemuzu chytit zanet mocaku no...venku sice neni takova zima ja loni chdila ve vetsich mrazech a nic jsem nemela, ael ono se to muze i nastradat a pak budu jenom nemocna, no ja nemocna nebyvam nikdy krom obcasneho kasle nic nemam tak nevim... co myslite vy? *nevi*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý večer. Pokud nejste choulostivější a netrpíte na zánět močáku, pak si myslím, že se nemusíte obávat. Také jsem kozačky ještě nevytáhla a nosím je jen když už je opravdu hodně sněhu a veliký mráz. ;)

lindaf*
hodnocení

Dobre tak to jsem rada, no nejsem zatim , ale musim to zaklepat, ale bojim se babi me strasi, ze kdyz budu mit nejaky zanety a ze se to muze pak dat i na vajecniky...no ja nosim vetsinou valenky... a prave loni jsem nosila i ve snehu botsky no a nic... :D

Lindo, babi má pravdu v tom, co bylo, kdyby...a myslí to dobře. Je to věc názoru a uvážení. Na druhou stranu-otužování se doporučuje v rámci pevného zdraví také...:D

lindaf*
hodnocení

Jo jo ja ji rozumim... :)

sissy*

Že máš zánět, poznáš snadno - bolí to a pálí. Záměty jsou ale infekční záležitost, takže ze zimy ho nechytneš. A problémy s vaječníky, neplodnost a jiné hrůzy jsou většinou následky neléčených, chronických zánětů.. Prostě, když to neřešíš..

hodnocení

0x

Dají se koupit senza kecky s kožíškem vevnitř. Proč ne? :D Vzpomínám si, když se v šedesátých a sedmdesátých letech nosily mini a ještě nebyly punčocháče. Byly jen podvazkové pásy a silonky. Maminka mi koupila a hlídala, abych to nosila, bombarďáky z růžové, jako teplákoviny. To bylo! Pobyt venku jsem zahájila návštěvou sklepa, kde jsem za hranici dříví ty šílené gatě schovala. Mamce se nezdálo, že jsem se přestala bránit a vždycky, když jsem přišla z venku, musela jsem ukázat nohy. Byl to strašný pohled. Stehna byla fialovo modrá. Ale zánět jsem nikdy neměla a děti jsem také donosila. :D Teď, když to čtu, úplně cítím, jak jsem nohy měla promrzlé. Až na kost. A vidím ty tlumiče vášní, jak se těm gatím říkalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]