Nejste přihlášen/a.
Dříve jsme jako děcka olizovali bez následků i razítkovou barvu. ale to nechci doporučit. Buď použijete přírodní materiály (mačkané jahody, borůvky, ostružiny), nebo vezmete zavděk nějakými barvami, které se běžně používají ke kreslení ve školách od první či druhé třídy, za nás to byly klasické "vodovky"...
Já jsem to kdysi dávno udělal pomocí potravinářského barviva...V takovém tom památníčku pro děti to drží dodnes.A myslím,že jsem podobné nedávno zahlédl v Globusu,tím by to snad šlo bez rizika...
doplněno 25.01.12 02:38: A vlastně,vajíčka jsme taky barvili na žluto cibulovým odvarem.To když pak olízne,tak maximálně bude prd...pouštět větry...
Kupte normální cukrářskou barvu na malování, je jedlá. Prodává se už léta. Maluje se s tím cukroví. Čím myslíte, že se zdobí barevné dorty? Tady je odkaz na netu.
doplněno 25.01.12 02:37:z netu. Koncentrovaná tekutá barva, která se může přidat do potahovacích, modelovacích hmot či marcipánu za účelem dosažení pastelových odstínů. Výborná k malování na marcipán či hmoty...lze s ní barvit krémy, bílou čokoládu...
Barva je Scarlet - šarlatová
Na jsem vždy uplně na měkko, když nějaký vyčůránek přijde s objevem světa a začne v porodnici po porodu vyrábět otisky a z chudáka maminky, která je na měkko vytahovat 500 kč za otisk na celý řivot. Tak nějak tomu bylo před pár lety v českých porodnicích. Ale každý si to může udělat doma sám a zadarmo. Jinak použít se dají i normální obyčejné vodovky. Po otisku umyjete pod vodou. Malé jsem tak dělal otisky před 15 lety a má je pravidelně dělané každým rokem. Je to úžasné. Ručičky i nožičky je vejdou do jedné plochy fotky 10x13. Krom desítek dalších maličkostí na památku, je toto velmi roztomilá vzpomínka. Ještě krásnější je slovníček používaných slov a průpovídek. ( Tatí, ten rohlík je pokažený >>> no co dodat, když ztvrdnul a už se nedá kousat )
fidonet-před pár lety? Omyl, přesně tak to je nyní. Udělat si otisk doma a skoro zadarmo není problém, prstové barvy, potravinářská barva nebo trochu složitěji sádra, modurit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.