Nejste přihlášen/a.
Poradíte mi někdo jak se mám nalíčit na ples aby mi to vydrželo? většinou když si dám stíny, zachvilu se mi rozmažou. tak prosím píšte kdo má zkušenosti
Ahoj, na ples je nejlepší se nalíčit tak, aby se to hodilo k šatům, co máš na sobě aby to nebylo zase moc přeplácané, stíny jsou nejlepší suché a ne takové ty mastné. Já ještě dělám to, že si pak ještě na stíny dám lehké černé linky, nebo linky v barvě stínů.
Dobrá je tvářenka, zvýrazní ti to odstín pleti, ale rozhodně bych to nepřeháněla... Pokud se líčíš i leskem, nebo rtěnkou, tak doporučuji od maxfactoru rtěnka ve fixu, máš odstín a je neslíbatelná, tudíž se ti neobtiskne na skleničce, ani nikde, kde bys nechtěla. ...
asi ti to moc nepomuze, ale pokud chces aby tito vydrzelo musis mit kvalitni stiny jinak to proste nevydrzi. na internetu je spousta rad search.seznam.cz/...
mě pomáhá pod stíny makeup, ale někdo to vůbec nedoporučuje
Dobrý den,
mě stíny nikdy nedržely, vždykcy se mi dělaly takové ty "závěje" v ohybech očí. Teď si už asi dva roky kupuju skutečně drahé stíny, na poprvé jsem myslela, že mě omyjou, když jsem viděla cenu, ale teď bych na ně nedala dopustit a možná i ve výsledku vyjdou levněji, než ty levné, protože mi vydrží skutečně dlouho. Líčím se ráno a stíny vypadají dobře i po 14ti hodinách, kdy přijdu večer domu, přes den je vůbec neupravuju, jediné, co už nosím z líčidel u sebe je pudr. Takže moje doporučení je zainvestovat do kvalitních stínů. Klidně v drogerii ozkoušejte testery, když si je dáte na ruku a párkrát po nich přejedete prstem, neměly by se ani hnout.
Jinak ještě existuje takový fixátor očních stínů, nevím, jak se to přesně jmenuje, ale nanese se to na nalíčené oči a mělo by to barvy zafixovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.