Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se nalíčit na ples

Od: rose* odpovědí: 4 změna:

Poradíte mi někdo jak se mám nalíčit na ples aby mi to vydrželo? většinou když si dám stíny, zachvilu se mi rozmažou. tak prosím píšte kdo má zkušenosti :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ter*
hodnocení

1x

Ahoj, na ples je nejlepší se nalíčit tak, aby se to hodilo k šatům, co máš na sobě aby to nebylo zase moc přeplácané, stíny jsou nejlepší suché a ne takové ty mastné. Já ještě dělám to, že si pak ještě na stíny dám lehké černé linky, nebo linky v barvě stínů.

Dobrá je tvářenka, zvýrazní ti to odstín pleti, ale rozhodně bych to nepřeháněla... Pokud se líčíš i leskem, nebo rtěnkou, tak doporučuji od maxfactoru rtěnka ve fixu, máš odstín a je neslíbatelná, tudíž se ti neobtiskne na skleničce, ani nikde, kde bys nechtěla. :)...

rea*
hodnocení

1x

asi ti to moc nepomuze, ale pokud chces aby tito vydrzelo musis mit kvalitni stiny jinak to proste nevydrzi. na internetu je spousta rad search.seznam.cz/...

mě pomáhá pod stíny makeup, ale někdo to vůbec nedoporučuje :)

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Svěřila bych se do péče odborníka (kosmetičky), večerní líčení dělají od 100Kč a je to profi a vydrží :)

askmenow*
hodnocení

0x

Dobrý den,

mě stíny nikdy nedržely, vždykcy se mi dělaly takové ty "závěje" v ohybech očí. Teď si už asi dva roky kupuju skutečně drahé stíny, na poprvé jsem myslela, že mě omyjou, když jsem viděla cenu, ale teď bych na ně nedala dopustit a možná i ve výsledku vyjdou levněji, než ty levné, protože mi vydrží skutečně dlouho. Líčím se ráno a stíny vypadají dobře i po 14ti hodinách, kdy přijdu večer domu, přes den je vůbec neupravuju, jediné, co už nosím z líčidel u sebe je pudr. Takže moje doporučení je zainvestovat do kvalitních stínů. Klidně v drogerii ozkoušejte testery, když si je dáte na ruku a párkrát po nich přejedete prstem, neměly by se ani hnout.

Jinak ještě existuje takový fixátor očních stínů, nevím, jak se to přesně jmenuje, ale nanese se to na nalíčené oči a mělo by to barvy zafixovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]