Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Syrová brokolice za syrova?

Od: susenka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám takovou divnou otázku, ale může se jíst brokolice syrová?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Ano. Dokonce je syrová daleko zdravější, než jakkoli upravovaná:)

ahasver4*
hodnocení

0x

Proč ne?Jako každá zelenina,je to dokonce zdravější.Prý..Já bych brokolici nepozřel v jakékoli úpravě...

Ahasvere, vy chlapi jste všichni stejní. Já bych brokolici do svého dědy také dostala jedině tehdy, když by byl v bezvědomí. Mně až tak nevadí, ale po pravdě řečeno, dávám přednost květáku. Ať už smažený, nebo zapečený, na chuť květáku brokolice prostě nemá. I polévka je chutnější květáková, než brokolicová.

Jinak syrovou brokolici jíst naprosto nevadí, pokud někomu chutná. Proti gustu žádný dišputát. *placni* Jaga.

doplněno 25.01.12 07:06:

Stejnou averzi má děda i k cuketám a patizonům. Je ale zajímavé, že krkovička, plecko nebo bůček mu naprosto nevadí. Je to zvláštní, že?*smich*

anabella*
hodnocení

0x

Samozřejmně...pokud jste králík*placni*a je dokonce zdravá!

Proč králík? Všechna zelenina se dá jíst syrová. Hůře a déle se tráví, ale proč ne? :D Listový, ledový salát se také tepelně neupravuje.

polinek*
hodnocení

0x

brokolici jestli můžeš syrovou jsi na tom OK! Tak chroupej ale umýt! Ale to je jasné že jO?!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]