Nejste přihlášen/a.
Ahojky, mysíte, že je reálné za pět týdnů zhubnout cca 7 kg? Vážím 72 kg a měřím 168 cm. Velký břicho, zadek, stehna... v březnu jedu na dovolenou a půjdu do plavek, takže nechci vypadat jako vepřoun. Mam v plánu jíst pravidelně 5x denně, večer už jen zeleninu, každý den cvičit - rotoped, stepper, zumba, posilování... Děkuju za rady!
Já jsem shodil za pět týdnů skoro osm kilo úplně bez problémů, není to problém, jen člověk musí jíst pravidelně 5-6x denně, aby se zrychlil metabolismus. Většina jídla je ovoce zelenina - jen syrová, dopoledne zaměření na sacharidy, odpoledne spíš bílkoviny. Vyhýbat se tukům. Tělo si ale na ten zrychlený metabolismus zvykne nejdřív po těch 5-6týdnech, v praxi jsem shodil první týden kolem 4kilo a pak to jde pomalu 0,5-0,9kg za týden, v pátém týdnu 1,7kg. Tělo už přijalo změnu a neustále pracuje, i když je člověk v klidu. A taky to chce nějaký pohyb, aby se vám neztrácela svalová hmota a břicho ne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.