Nejste přihlášen/a.
jen v rychlosti popíšu kamarádky příběh.
seznámila jsem se sní přez internet, když sem řešila odmítání mě mím manželem a ta mi psala, že její manžel sní taky nespí jak by chtěla, ale že tak jednou do týdne či dvakrát do měsíce či jednou do měsíce ano...ale ,že taky nesnese líbání pusy a další věci jako mazlení předehry nebo uspokojení rukou či pusou, proto sem si sním déle psala a probírala naši situaci a ona má nějaké zdravotní problémy hlavně psychické a je v částečným invalidním, manžela má několik let bez práce a asi 4 roky živí rodinu ze svého výdělku a , když výdělek nestačí manžel nebo ona najde milence ,který ji finančně pomůže, takže má vlastně sex za peníze jeji chlapovi to nevadí sám ji to řekl at to dělá a on je jí věrný jen si taky vypisuje někde na netu o nesmyslech sexu a sem tam se tak i uspokojí...já ji řekla at se rozvede, ale ona, že manžel se jinak stará o domácnost atd. a , že jen někdy je steklej protivnej a nadává jinak ,že je v klidu. tak nevím co by ste jí poradili vy? děkuji
ona sem jít nechce kdyby věděla, že se tady ptám zani bude se zlobit ...
Pokud to kamarádce vyhovuje a ještě se najde idiot co jí financuje tak se do toho nemontujte. Nevím ovšem jak se to zamlouvá manželce toho pána co s domácího rozpočtu financuje kurvu (sorry ale v tomto případě ta žena pro mě lepší jméno nemá) pase jí v podstatě vlastní manžel. Hmm zajímavé přilepšení k domácímu rozpočtu.
Tady není co radit. Kamarádce a jejímu muži to takto vyhovuje, je to jejich věc a zjevně ani nechtějí nic řešit. Tak to neřešte za ni. Je to její život.
jejimu muzi to mozna vyhovuje, ale ji rozhodne ne proto mi otom psala, zacla stim ,ze nemel praci a nemohla sehnat lepsi misto aby neprisli o bydleni a cekala ,ze najde lepsi praci nebo on ,ze si najde, ale stale se nic nedeje ...a tak uz toho ma dost a chce normalne fungovat ,ale omlouva to, ze se oni jinak stara o domacnost jidlo atd proste o vse a hadaji sem jen kvuli tomu co dela nebo ze chce ona sex ...
Ale notak, kdyby jí to nevyovovalo, tak ji do toho nedostanete ani párem volů. Chápu, že tíýivá finanční situace dělá své, nicméně existuje mnoho jiných možností, než dělat děvku. Od takového manžela bych utíkala, až by mi "za patama hořelo". Jak psala výše Liduš, on ji v podstatě pase... to je hnus.
Nicméně se nemůžu zbavit dojmu, že známe jen názor paní a možná ještě pouze to, co Vám chtěl říct...
právě, že jí to nevyhovuje a nechce to, ale muz nema praci a musi platit jinak jim seberou bydleni, milenec to samozrejme nevi, ze zivi rodinu a neni pry zenaty, to je pravda psala sem ji to taky, ze ji pase manzel a jeste ho to bavi ,ale sam ji odmita a nechce
Takových rodin je spoustu a přesto se ženy neuchylují k prostituci a ještě s požehnáním manžela. Jestli jí to vadí, ať to nedělá. Ať vezme bič a donutí muže najít si práci. Ale kamarádka to dělá, bohužel, dobrovolně, nikdo jí k tomu nenutí.
doplněno 22.01.12 14:13:Namísto toho, aby hledala milence, kteří jí budou financovat, měla by hledat práci. Jistě by našla alespoň brigádu... Vám kamarádka může napsat po Pc cokoliv, ale ta pravda bývá vždycky někde uprostřed...
ne nenuti nasilim to urcite ne proste souhlasila a ,kdyz chce prestat tak ,ze pry vyhrozuje, kdyz vi, ze nema praci a nebudou mit penize a prijdou o bydleni a , ze je ruzne nadavky a mysli jen na sebe ... ja ji rekla at se rozvede protoze nejdriv sme ji rekla at se poradi s psychology a s odbornici a ti ji rekli, ze to ma ukoncit. ale nevi zda bude mit dost silu to ukoncit , bydli odeme daleko nemuzu ji jinak pomoci...ted pry prodavaji bydleni tak pak snad to udela... dekuji za rady proberu to sni
"Reo", jedna dobře míněná rada pro Vás. Buďte opatrná na to, co komu prostřednictvím pc povíte o sobě a nevěřte tomu, co Vám kdo řekne o sobě. Věřte mi, že většina věcí bývá ve skutečnosti úplně jinak a mohlo by se to obrátit proti Vám ve zlém.
právě, že jí to nevyhovuje a nechce to, ale muz nema praci a musi platit jinak jim seberou bydleni, milenec to samozrejme nevi, ze zivi rodinu a neni pry zenaty, to je pravda psala sem ji to taky, ze ji pase manzel a jeste ho to bavi ,ale sam ji odmita a nechce
Nějak vám přestávám věřit, milenec je svobodný, prachatý tak, že může mít v podstatě každou ale rozhodl se platit této ženě za sex. Jí není hloupé brát si peníze? Ještě chvíli povídejte, že to dělá nedobrovolně. Dávno by každá normální ženská zažádala o rozvod a já bych toho svého drahého muže ještě i napráskala, že mě nutí prodávat se.
zadny milenec nevydrzi dele nez rok pak hleda dalsi obet, je to starsi chlap o hodne starsi nez je ona, hloupe ji to neni oni si uziji ona ma penize na platby a pro decko, ale myslela si ,ze je to chvilkova zalezitost a tak ji to zaclo pekne stvat a chce zit uz normalne a já jí řekla rozved se! nikdy tito nebude takto klapat. ona ma veskere platby na sebe, hypoteku, inkaso, proste vsechno a bydleni maji pul na pul. pry neni tak jednoduchy se rozvest nebo se predcastne odstehovat, kdyz maji napul majetek a platby na ni atd...ale psala me ,ze bydleni se pry snad brzy proda uz se prodava prez rok a pak se snad vse konecne vyresi...
Kdo chce kam, pomůže si sám. Jsi odkázaná pouze na informace, které ti "kamarádka" napíše. Doporučuji nezabývat se jejími problémy a nesnažit se je řešit. Mohlo by se stát, že tyto problémy nenápadně přejdou na tebe a tvoji rodinu.
to je pravda člověk má svých starostí dost a ještě řešit jiné je to zatěžující, ale je to špatně pochopeno jí to tak nevyhovuje a vubec s eji to nelibi dela to aby udrzela bydleni a hlavne kvuli ditetik ktere ma...jemu to nevadi jemu se to pry libi a dokonce pry pise jinejm ,ze by chtel aby to zena delala porad...ale ona toho pokrk a delat to nechce chce zit normalni zivot
Když nestačí peníze, najde si ona (nebo jí najde manžel) milence, takže má sex za peníze? A manželovi to nevadí? Aaaaa to je děs, myslela, že je to možné jen v televizi. Z čeho má tedy paní psychické problémy?
Ona sexuje s jinými za peníze, ale vadí jí, že se on občas uspokojí u internetu? Tedy, Váš případ je něco jiného. Tady ta paní má sama máslo na hlavě, takže pokud jí tato celá situace vyhovuje, ať s manželem zůstane.
to jste špatně pochopila, ale...její muž jí navrhnul aby se vídala s muži měla milence za peníze než sežene práci aby nepřišli o bydlení, protože neměla z čeho platit hypoteku atd...řekl jí, že jemu to nevadí, že jemu se to líbí a , že nějak vydrží a pak bude vše ok, ona souhlasila a udělala to i když nechtěla zezačátku měla stím problémy pak si zvykla, ale nijak ji to neuspokojuje vadí jí to a chce s tím přestat, ale pak přijdou o bydlení. věčně se kvůli tomu hádají a on říká, že vydělává i on, že ji odveze a čeká na ni atd... přesně nevím moc se nesvěřuje, ale podle toho co psala jí se to nelíbí vadí ji to, ale musí platit...on sam sni intimnosti nechce a na netu je hleda tak ji přijde, že ji ma jen aby vydelala nic víc.
Také mám ten pocit, že nás tady někdo šulí. Přesto, pokud to budu brát tak, jako že je to náhodou pravda, tedy:
1/ Radím "podnikavému" manželovi, aby si urychleně našel práci. Tím si vydělá taky a bude to rozhodně slušnější, než pást tu svoji děvku, která se jí stala s jeho svolením a přičiněním.
2/Myslím si, že se nestane vůbec nic. Paní tvrdí, že se jí to nelíbí, ale opak je asi pravdou, přece co se mi nelíbí, to nedělám. Takže nebude žádný rozvod, žádný konec "podnikání", nic. Ti dva vidí, že je snadnější inkasovat peníze za roztažení nožek, než za 8 hodin denně někde ve fabrice.
3/ Vy jděte od toho, nesnažte se paní pomáhat nějakými radami, nakonec se to snadno obrátí proti Vám. Když se jí to nelíbí a přesto v tom pokračuje ... kdo chce kam...A být Vámi, ani bych s ní na to kafe nechodila, podle sebe: mám hodně známých a kamarádek, ale flundru mezi nimi žádnou. Nechte to být jak to je, jistě máte své starosti také, jako každý z nás a tak si řešte to svoje a nepleťte do toho, co stejně nepředěláte.Jaga.
ja neverila, ze je zena a ze nelze tak sem svolila jit na to kafe, napsala sem ji jen co na to pisi jini lide a vic me uz nezajima musi se starat sama , presne jak pisete mam svich starosti a problemu dost
Je to kamarádka, nebo jen známá, nebo naprosto cizí člověk, s kterým jste se nikdy nesetkala, neznáte ho a víte jen to, co vám sama párkrát napsala?
Mám pocit, že ve druhém a třetím případě bych se opravdu, ale opravdu neobtěžoval se zabývat cizími problémy a neměl nejmenší touhu je řešit.
spíše známá z internetu, párkrát sem ji viděla šli sme na kafe, vím jen to co mi sama řekla, to je pravda , ale chtela sme ji pomoct, a napsat ,ze ne jen ja mam nato takovi nazor, aby vedela, ze je takovich lidi vice a ze existuji i normalni pary
"Reo", podle mne to moc dobře ví, že takovéto chování není normální. Názory druhých si možná vyslechne, ale řídí se výhradně tím, co chce sama. Neodsuzuji ji, ale určitě si nemyslím, že je jen nevinná oběť manželových nápadů. Kdyby jí to nevyhovovalo, nedělala by to. Aby zaopatřila svojí rodinu, využívá k tomu jiné muže. Odpovězte si sama, proč nehledá řešení v tom, že si najdou s mužem práci, aby zaopatřili své dítě a uchylují se k těmto praktikám. Protože je to pohodlnější pro oba a poplatky za ně hradí někdo cizí. Vypočítavost lidí, tak to nazývám já. A nemyslím si, že se zrovna tato žena někdy rozvede.
ona ma praci a to ma prividelek, protoze manzel praci nema, ale ja uz to neresim musi si to vyresit sama
"rea", hlavně, že jste šly spolu na kafe si poklábosit. A to jsi tu dálku jela za ní ty nebo jela tu dálku za tebou ona. Vypily jste to kafe a řekly si pápá? A spala kde ta tvoje internetová kamarádka? A kdepak měla malé dítě? U starého pána nebo hlídal manžel? Nevymýšlíš si trochu?
doplněno 23.01.12 17:26:Tvůj text:
... bydli odeme daleko nemuzu ji jinak pomoci...ted pry prodavaji bydleni tak pak snad to udela... dekuji za rady proberu to sni ...
Zase tu znás někdo dělá blbce! Smutné je, že až opravdu bude někdo potřebovat pomoc tak já a spousta dalších budeme přemýšlet zda to opět není výmysl.
nene kdepak prijela ona sem protoze ona jezdi po cele cr pracovne je normalne zamestnana jako dodavatel zbozi nebo jak se to jmenuje. to dite je uz pomerne velke je na internate. ona jela normalne zpet domu nespala tady. proc bych si ja mela vymyslet co bych z toho mela? rozhodne nic, chtela sem ji jen napsat nazory jinych lidi nic vic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.