Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepravidelný menses po vysazení HA?

Od: dery* odpovědí: 2 změna:

Zdravím ženy, mám dotaz...

Na podzim jsem vysadila HA (triquilar) a od té doby mám nepravidelný menses. Poprvé byl po 32 dnech, pak po 37, pak po 35, 29 a nakonec po 27. Odchylka 2 dnů prý neznamená nepravidelný cyklus, ovšem tohle už je moc.

Má s tím někdo zkušenost? Spraví se to časem (alespoň s tou max. odchylkou 2 dnů)?

Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Menstruační cyklus,jak mně bylo řečeno,by měl být po 28-35ti dny,Pokud jste vysadila HA,je naprosto normální,že ho máte rozházený,vaše tělo má v tom poněkud zmatek,posečkejte,upraví se to samo:)
doplněno 22.01.12 08:58:

Apropos,zeptejte se svého gynekologa,očividně v tom máte zmatek vy;)

pb®
hodnocení

0x

No a jak to bylo v dobe pred branim HA? Tohle mi jako nepravidelne neprijde. Presne na den jsem mela menstruaci jen v dobe brani HA a tem uvadenym 28mi dnum se dodnes smeju. Myslim, ze si muzete gratulovat, nektere zeny nemaji po vysazeni HA nekolik mesicu a vy mate v prumeru 32+-5dni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]