Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ideální mobil pro ženu

Od: tomale* odpovědí: 4 změna:

Zdravím dámy, sháním ideální mobil pro ženu za slušnou cenu. Děkuji všem za odpověď tomale

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Obrňte se trpělivostí, vezměte ženu do dobře zásobené prodejny, nechejte ji vyzkoušet jak jí padne do ruky, koukněte se na ovládání a ještě zjistěte, na co mobil potřebuje-chce. Ať nekupujete něco, co v životě ona nebude potřebovat a s hrůzou bude mobil brát do ruky, že na ni vykoukne spousta informací, ve kterých se bude špatně orientovat a že otevře něco, co ji bude stát půl výplaty, když potřebuje jen volat, sms, občas foťák a zřídka rádio. Bude celá spokojená, že to ten její umí moc dobře. A zamyslete se, jestli koupíte ihned nebo na netu v autorizované a prověřené prodejně. Vlastní zkušenost. ;) A pak ji vezměte někam na kafe nebo dvojku. A setkáte se velikým nadšením. Uvidíte!

doplněno 01.03.13 11:01:

Já jsem tímhle způsobem došla k NOKIA C2-02, ve zlaté barvě. V e nabídkách je ta zlatá jako kočičí zlato. Ve skutečnosti je to bílé zlato. S funkcemi jsem nesmírně spokojená.

hodnocení

2x
kupte si mobil podle toho, jaké funkce potřebujete. potom si vyberte pěknou barvu.
aneb kolem mě má plno žen stejné mobily jako chlapi. nevidím v tom žádný rozdíl ;)
sebod*

miki - třeba ten mobil pro ženu má být "víceúčelový" ;)

ladaadal*
hodnocení

0x

Taky si myslím, že rozdíl telefonů dle pohlaví řeší možná puberťačky formou barvy nebo výzdoby krytu, ale rozumná žena bude koukat na to, co to umí a co ona potřebuje, eventuelně jak ji vyhovuje jeho ovládání. Nedoporučuju to jako překvápko z vlastní zkušenosti. Žena si sama musí určit, jestli se jí líbí, jestli jí padne do ruky a jestli se vyzná v jeho ovládání. Moje manželka pořád chtěla "Véčko". Po první zkušenosti už by ho do baráku nepustila. Přeferuje Nokie kvůli ovládání, na které je zvyklá, ale ze stejného důvodu třeba švagrová preferuje Siemense. Nerady se učí nové ovládání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]