Nejste přihlášen/a.
Prosím,poradtě uz 5let nemuzu otěhotnět,prý sem zdravá,ale stejně to nejde...sem z toho moc neštastná
Možná si taky "nesedíte" s partnerem... jsou známé příběhy o lidech, co spolu mít dítě nemohli, ale jakmile si našli každý nového partnera, do dvou let měli oba dítě.
A čím víc budete nešťastná, tím méně je šance otěhotnět. Berte milování jako zábavu, nikoli povinnost pro zplození potomka. Hodně se dorporučuje zajet si s partnerem na delší dovolenou. Hodně párů takto "otěhotní"
Za těch 5let sem měla partnery 3 a ani s jedním to nejde... Bohužel,myslím že je nějaká chyby ve mě...Jelikož 3týdny po vyčištění,sem opět začala krvácet lékaři mi pouze dávali nějaké injekce asi abych se vyčistila,jenže sem krvácela stále,tak mi to zas pak můj gynekolog zastavoval,myslím že je chyba ve mě opravdu..
Je to psychikou. Čím víc se na to člověk soustředí a přeje si to, tím spíš to nejde. Dcera potratila a potom to trvalo též pět let, než otěhotněla znovu. Až když už se s tím téměř smířila a nesoustředila se na to, tak otěhotněta. Takže buďte trpělivá a ono se to jistě povede. Držím palce.
Já dostavala prasky a injekce na otehotneni a stejne nic... A Mimnko bych moc rada,kazda zena chce byt Maminkou,
Tím dcera procházela také. Zažila hodně nadějí a také tolik zklamání. Opravdu až tehdy, když se na to tolik nesnažila upínat a byla vnitřně uvolněná, se to podařilo. Dnes už má téměř klučinu dvouletého a holčinu 2 měsíce...Po druhé otěhotněla již bez problémů. Je to tedy nějakým psychickým blokem.
5let už je dlouhá doba,a když vidím kamarádky a spolužačky že mají miminko sem neštastná,závidím jim..
Během pěti let jste se pokoušela otěhotnět se třemi partnery? Dobrá, ale to snad tedy neznamená, že to zkoušíte pět let nonstop, doufám... Jak dlouho teď v kuse zkoušíte otěhotnět? Je-li to méně než rok, tak se nic neděje. Kolik vážíte? Pokud trpíte nadváhou či podváhou, srovnejte to na normu, šance na otěhotnění se rapidně zvýší. Milujte se pravidelně, to také zvyšuje pravděpodobnost početí. A hlavně klid, nemyslete na to neustále, uvolněte se. Najděte si nového koníčka či něco, co Vás zaměstná a můžete se odreagovat.
Pry jste zdrava. Takze probehlo vysetreni hormonalniho profilu, laparoskopie, genetika, stanoveni hladiny hormonu, podle ktereho se urci, ze mate vajicka, sledovalo se ultrazvukem zrani folikulu... Nebo jak vite, ze je vse v poradku? Sverila jste se nekdy gynekologovi s tim, ze se snazite 5 let neuspesne otehotnet?
Romanko, a jak tedy víte, že jste zdravá, když jste nepodstoupila žádné vyšetření? Můžete mít neprůchodné vaječníky, což se pozná pouze laparoskopicky, nebo se Vám nemusí správně uvolňovat vajíčka a dalších deset jiných obtíží...
doplněno 21.01.12 11:24:Neprůchodné vejcovody samozřejmě
Máte v sobě určitě psychický blok. Chcete, toužíte, a ono pořád nic. Ostatní mají, Vy ne a proto se nervujete čím dál víc. Je to těžké, vím, ale chtělo by to oprostit se od myšlenek na těhotenství a sex si třeba jen pěkně prožívat. Uvidíte, když budete uklidněná, jistě to půjde snáz a jednou se podaří.
Známá nemohla mít se svým mužem děti, přestože to byl krásný a zdravý pár lidí. Po letech to vzdali a adoptovali si malou holčičku. Byla jim tak podobná, jako by adoptivní matce z oka vypadla. Emoce se uklidnily, rodina měla děcko a věřte tomu či ne, do několika let jim přibyli jejich vlastní dva kluci. Paní už na to nemyslela, nenervovala se a najednou to šlo. Holčičku si, samozřejmě, nechali a tak teď mají 3 pěkné potomky.
Přeji, ať Vám to vyjde taky. Jaga.
Říkáte "delší dovolenou a nesoustředit se na to"... Ale jak na to můžete nemyslet? I když sexujete kvůli libidu a né z důvodu oplodnění nejde přece alespoň jednou během toho na to nepomyslet, že by to teď třeba šlo... :-/
Měla jsem známého, marně se snažili o dítě asi tři roky. Slečna vždy řekla - dnes mám plodné dny, pojď na to, a hned po aktu ho odkopla a udělala stojku, prý že to pomáhá otěhotnění. Sex pro něj tímto stylem začal být docela ubíjející a defacto povinný.
Pak odjeli na dva týdny kamsi do hor na chatu, slečna si druhý den vyvrtla kotník a on o ni láskyplně pečoval. Vínko, krb, hřejivé kožešiny a atmosféra udělaly svoje - a měli ne povinný sex kvůli plození, ale konečně vášnivé milování. A z chaty si dovezli dnes už asi sedmiletý suvenýr
Dobrý den.
Píšete, že jste zdravá. Pokud jste již absolvovala všechna potřebná vyšetření a vše je v pořádku, nejspíš hraje roli psychika. Nejenže některé ženy nemohou otěhotnět, ale jsou známy i případy, kdy ženy přestaly menstruovat z přílišné touhy po dítěti. Chápu, že moc chcete děťátko, ale opravdu bych se na Vašem místě zkusila zaměřit i na jiné příjemné věci. Zkuste si třeba splnit nějaký sen, narušit zaběhnutý stereotyp, věnovat se více zálibám a třeba se konečně zadaří. Třeba si budete sex ještě více užívat. Protože čím vášnivější je milování, tím je větší šance na otěhotnění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.