Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wobenzym zkušenosti?

Od: lui* odpovědí: 12 změna:
Zdravím. Prosím co kdo víte, nebo co jste slyšeli o Wobenzymu. Informace z netu ne. Ty si najdu sám. Spíš mě zajímají praktické zkušenosti z Vašeho okolí, od známých, příbuzných, spolupracovníků. Drby-cokoliv. Funguje to? Na co to komu zafungovalo, na co ne.
Nebo jsou to vyhozené peníze? Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Z vlastní zkušenosti - brala jsem Wobenzym necelý rok, za tu dobu mi zmizely záněty, nebyla jsem skoro nemocná, zlepšily se ekzémy a chronický zánět mandlí. Dost lidí říká, že jim nepomohl, a pak ujistí, že ho brali špatně, nedodrželi rozestupy, a tak to bylo k ničemu. Wobenzym brala i sestra mého přítele, která nemá ledvinu a je často nemocná (když jej brala, zdravotní stav je jí výrazně zlepšil), i jeho prarodiče - též byli spokojení.

Za mě tedy ano.

sebod*
hodnocení

2x

Lui. Já Wobenzinu věřím. První zkušenost s ním jsem měla, když dcera ležela po těžké havarii v nemocnici. Konzultovala jsem užívání Wobenzinu s lékařem a ten ho také schvaloval. Dcera neměla moc šancí, že bude někdy v životě chodit. Dnes chodí. Jistěže to nebylo jenom Wobenzynem, ale podstatnou měrnou přispěl k její léčbě.

Já jsem si před dvěma lety ošklivě polámala nohu.Nasadila jsem léčbu a léčení trvalo o mnoho kratší dobu.

Takže u nás v rodině je užíván především při různých zlomeninách. Ale po zkušenostech s ním, si dáme jednou za rok "preventivní" Wobenzinovou kůru.

Jinak je u většiny lidí pravda, že při jeho užívání začnou "smrdět".

Jinak už tady toto tema také proběhlo. Zkus popátrat v historii.

Lui, na posílení imunity a krevní výrony máme v rodině vyzkoušený. Pro nás to nejsou vyhozené peníze určitě.

bruk600*
hodnocení

0x

V začátkem listopadu jsem si zlomil 3 obratle a klíční kost. Manželka mi Wo.. koupila a já ho využíval asi půlku balení, protože mi to vyvolávalo hnačku a zdálo se, že se to stejně nehojí. Nevím zda mi pomohl Wo.. ,ale klíční kost je srostlá, obratle taky už bolí minimálně a už 2 týdny chodím do práce.

hodnocení

0x

poradte.cz/...

předchozí diskuze na toto téma zde na poradně

lui*
hodnocení

0x

Dík za odpovědi. Škoda, že nemohu ohodnotit víc než tři. Dnes mi ho doporučila rehabilitační doktorka, ale já mám dost rezervovanej vztah k "zázračným lékům" a pod vlivem toho jsem psal taky dotaz sem. Po projítí Webu, si myslím, že to žádnej zázrak nebude, ale jako podpůrná léčba to asi funguje. Tak do toho půjdu. A dám vědět za měsíc jak to probíhá. V každým případě dík za všechny reakce, i za ty negativní, budou-li ještě.

martinaa*

Funguje na principu enzymů, které se ve velkém dostávají daleko lépe a dříve k postiženým místům. A za měsíc je na relevantní výsledky brzy, možná tak za dva, tři:)

uska*

Asi budu sama co nevěří na tyto zázraky. Byl mi doporučen po komplikované operaci, nedobrala jsem ani měsíční dávku neboť přes veškerou usilovnou hygienu jsem sama sebe cítila. Jelikož se mi vše dobře hojí i bez Wob, takže jsem žádné potíže neměla, tudíž jsem nemohla posoudit. Už bych do toho nešla. Prostě - zázrak se nekonal.

martinaa*

Ta změna osobního pachu byla velmi nepříjemná, to tedy souhlasím..

Ano, i proto jsem to přestala brát. Nedokázala jsem překonat, že sama sebe cítím, protože pracuji na místě, kde jednám denně se spoustou lidí, a to ne přes přepážku, ale přímo u stolu v kanceláři. Nervovalo mě to. Jinak já osobně vliv a význam Wobenzymu uznávám a hodnotím kladně.

yaris
hodnocení

0x

Můj známý chodil 1,5 roku s oštěpařským golfem po různých ortopedech a výsledkem bylo, že je třeba operovat.Mezitím potkal nějakého kolegu sportovce a ten mu doporučil Wobenzym. Spotřeboval dávku 800 ks a bylo po problému.Preventivně si teď bere totéž jednou ročně

sputnik

Já mám pouze výborné zkušenosti s Wobenzymem. Užíval jsem ho 2 roky po třiměsíčních kůrách na imunitu a dvakrát při hojení po operaci (meniskus a nárt). Vždy na doporučení doktora. Ale vysazuji v létě a v zimě.
Sp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]