Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, v neděli jsem si v obchodě Mixer koupila zimní boty. Včera jsem v nich poprvé šla a hned upadlo jedno očko, kterým prochází tkanička. Takže se chystám je reklamovat. Jinou možnost asi nemám, že? Je hloupé, že o boty, které jsem tolik potřebovala a nakonec si je i koupila, zase na měsíc přijdu Nějaké rady byste neměli?
Díky moc všem
Jenom jednu radu.Reklamace.Za dobré peníze,dobré zboží!
Tedy,pokud nemáte šikovného přítele,to očko se dá připevnit...Ale já bych reklamoval...
Já vím, nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci. Ale boty za 700,- korun už by mohli vydržet. Díky za rady
Reklamovat, nic jiného! Před lety jsem si na služební cestě koupila pěkné mokasíny. Protože se mi barvou perfektně hodily k saku a k bižuterii, co jsem měla na sobě, hned v obchodě jsem si je nazula a odešla v nich. Ztrávila jsem v nich jen několik hodin, cesta autem, občas vystoupení u obchodu. Při cestě domů jsem zastavila na chvíli u lesa, že se protáhnu. A zhrozila jsem se - obě špičky - oloupaná barva, na jedné botě se začínal trhat jazyk - vedle švu. Hned jsem je zula, obula ty staré a stavila se v prodejně, kde jsem je ráno koupila. Hned mi dali peníze. Jiný pár neměli. Přesto mě to dost mrzelo, tak pěkné a hodící se k tomu mému oblečení už jsem nikdy nesehnala. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.