Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Krkovičko!Tak mu napište taky dopis. A vypište mu tam zhruba to, co jste napsala tady. Že po bolestivém rozchodu nemáte vůbec na muže chuť. Navíc, že víte, že je ženatý a vy nechcete být v žádném případě nějaká náhrada ani ta druhá. Že máte malé dítě (že ano, je to tak?), a za něho zodpověnost, kterou nechcete jen tak vyplýtvat ve vztahu se ženatým mužem. Jeho pocity, jak vezme vaše odmítnutí, bych se nějak moc nezabývala. Proč taky? Přeci si s tím musí taky počítat, ne? Nebo je tak neodolatelný, že mu ještě žádná neřekla ne? Pokud on má nemocnou ženu, je jasné, že ji asi nikdy neopustí. On asi opravdu hledá spřízněnou duši pro ukájení svého mrzkého chtíče... tedy no to zní jak z červené knihovny, ale asi to tak ve skutečnosti bude.
Dobrý den, "Krkovičko". Přidám svůj názor. Já bych na toto nereagovala vůbec a při dalším pokusu, bych dala jasně najevo, aby mne neobtěžovat. Protože v mém životě není místo pro nezodpověvědného chlapa, který hledá jen mimomanželské povyražení, aby se následně vrátil do náruče své ženy. Na to si sama sebe hodně vážím, než abych ztrácela čas s někým, kdo mi nemá co nabídnout a považuje mne za tolik hloupou, že se domnívá, že mi jeho přízeň snad bude imponovat. A ještě by mohl být rád, aby se to nedozvěděla jeho žena.
Krkovičko, vzala bych dopis i s obálkou /zalepila/ a dala jej zpět ostraze, že se spletli, a že ten dopis nebyl pro tebe, ať jej vrátí pisateli a hotovo. Co když ten dopis napsal někdo z ostrahy a baví se?
krkovičko pokud se na věc díváte tak, že vás to urazilo (sice nevím proč) tak dopis zahoďte a víc se k tomu nevracejte, rovněž nepřebírejte poštu od všemožných lidí. Možná je to hloupý vtip a pokud s tím půjdete za tím kdo údajně sepsal tak se dost možná bude divit i on. Nevidím jediný důvod proč by jste to musela nějak řešit, psaní vyhodím a život jde dál.
Ja bych mu nepsala, ja bych mu to rekla osobne. Ne nejak odmerene nebo nastvane, aby se necitil trapne a ponizene, ale obycejne pratelsky. Rekla bych mu to, co pisete - ze mate po delsim vztahu a nikoho nehledate a chcete zustat delsi dobu sama. Ze vam to samozrejme lichoti, ale do zadneho vztahu vstupovat nechcete.
Dobrý den, o tom pánovi si nemyslím nic pozitivního. Má doma nemocnou paní, měl by se jí věnovat, ale on raději přemýšlí, jak si zaskotačit jinde. To od něho není pěkné. Navíc ten věkový rozdíl.
Jsem zvyklá jednat na rovinu. Neřešila bych to asi žádnými dopisy, navíc přes někoho dalšího - ostrahu. Počkala bych si na něj, případně si s ním sedla někde na kávu, džus, to není nic špatného, a pak bych mu otevřela oči. Slušně, ale důrazně. Že jste byla zklamaná, že nikoho nehledáte, že je Vám dobře takhle. Možná bych se dotkla i toho věkového rozdílu. Poděkovala bych mu za jeho náklonnost, ale současně mu dala najevo, že to byl omyl a že si ji už nadále nepřeji. Poradila bych mu, aby raději zahrnul svou péčí a láskou nemocnou manželku, ta to potřebuje a té to pomůže, že při ní někdo v její nemoci stojí.
Asi tak, snad máte na víc, než na opelichaného kocoura o 20 let staršího, navíc s manželkou. Tak to dobře rozetněte! Jaga.
Proč něco psát, vysvětlovat? Sama píšete, že žádný signál z Vaší strany nebyl, tak není důvod to řešit a přemýšlet, jak si to vezme? Ignorovat jeho dopisy, ono ho to přejde, když nebude odezva.
Jedna holka mi stále dávala do schránky dopisy, kde psala jak mě miluje, nespí, stále na mě musí myslet atd. Nereagoval jsem. Pak mi poslala i fotku, a že si něco udělá, jestli s ní nechci chodit. Vzal jsem fotku a druhý den ji té holce vrátil a vysvětlil ji, že nemám zájem, že už nejsem volný. Pak začala ve škole roztrubovat, jak jsem za ní dolejzal, a že mi dala sama košem a já si chtěl něco udělat.Kdybych ty dopisy i fotku roztrhal a nevšímal si toho, tak si myslím, že by sama přestala, ale takhle se cítila uražená.
Zkuste se dívat z jiného úhlu pohledu, je ženatý, doma má nemocnou ženu a je mu 50 let, je to tedy chlap při síle a při chuti. Nesuďte ho rychle, vím o čem mluvím, kdyby manžel neměl milenku (milenky?) na příležitostný sex tak semnou by žil už víc jak 10 let v celibátu přesto je náš vztah plný citu a porozumění. Padesáti letý chlap si na sex samozřejmě hledá ženskou mladou. Nicméně ani se mi nechce věřit, že smolil nějaký dopis a vyznání lásky, to bych nečekala ani u puberťáka. Pokud s ním nechcete nic mít (ani to kafe) tak to řekněte jasně jednou pro vždy.
ale po mých zkušenostech s muži, každý téměř chce mladou a diví se,proč ONA ho nechce,Chlapi takoví jsou.A ještě jsou uraženi,když je člověk upozorní na věk ,,jsou v tom směru neprůstřelní. Je jasné, že ne každý ,ale vesměs ,,kdo by nebral když se mu nabízí něco mladého ,,nevím co si chlapi dokazují ,,,,když mají mladší. Buď jsou blbí oni,,nebo ony. Přece si ten chlap musí uvědomit,že dostane za nějakou dobu za uši.
Odpustte,ale vubec bych nereagovala.Pripada mi to jako ve skole,predavani psanicek.Zapremyslela bych i na variante,ze si nekdo mohl z vas obou vystrelit a tesit se jak vy napisete doptycnemu,ktery mizna nic netusi.Jinak od zenateho chlapa by me tato forma obzvlast urazela.prijde mi to jako ze si chce vrznout a nema na linku9...Pokud je slusny,tak je ale trouba a kazdy musi citit instinktivne ze by to o nicem jinem nebylo,nez prave predvedl.
doplněno 27.01.12 06:31:Dotycnemu
Treba ho psal,ale kdyz ani pohledem nenaznaci,tak prosit vas muze kdokoliv.Nevim,dejme tomu ze to psal,ale..A co ti vratni,jak se tvari?Tusi co bylo v tom dopise?Je i mozne ze je to napad vice lidi dat vas s chlapem dohromady a on na to kyvl.Asi vedi ze jste sama atd.podrobnosti,vas pohled k muzum..muze to souviset.
Chapu vase obavy.Snad uz bude klid.Nevsimat si a nebo ho jednou a razne odbyt.Je to chudak,ale jak k tomu prijdete ze.
nevím proč tu všichni (všechny) odpovídáte tak militantním způsobem. Jestli je Krkovička žena ve věku ani ne třiceti let a je v takovém rozpoložení, že chlapa nechce ani vidět a stavěla by je ke zdi, pak je věc jasná, ne? Kdesi jsem slyšel, že nejlepšíl lék proti zamilovanosti je toho druhého dobře poznat. U tohoto pána se mi zdá, že je do Krkovičky zamilovaný právě proto, že ji nezná.
Nic ve zlém Krkovičko. Já na jeho místě bych jak o závod.
Já na jeho místě bych prchal jako o závod.
Podle tvého vyjadřování a pohledem na chlapy si myslím ,že asi budeš trpět nějakým komplexem .
Ale dělá vám to dobře, že jo když si vás všimnul muž. I když je to jen ostraha. Není tak časté, aby jste dostávala zamilované dopisy, proto bych toho pána nezatracovala. Víte co se v něm dělo, když vám to psaníčko napsal a když ho předal, jak mu tedko asi je, když pro něj máte jen pohrdání, a chcete to hnát jako sexuální obtěžování na pracovišti? To aby asi každý viděl jaká jste frajerka! Husa hloupá budou o vás všichni říkat. Stačí se s ním někde potkat na obědě třeba a říci slušnou formou, že jste zadaná, nebo nemáte momentálně chut navazat nový vztah, ale že si vážíte jeho citu k vám, i když ho nemůžete opětovat. Že je ošklivý, nelíbí se vám, to mu radči neříkejte, nikde se s psníčkem nechlubte at ten chudák ještě není posměchem hloupých pipek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.