Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zhubnu cvičením podle tohoto videa?

Od: petrak* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, máte s tímto videem zkušenosti? Je na internetu celkem vyhlášený a co jsem se dívala na fotky před a po 30 dnech, rozdíl je fakt vidět.. Chtěla bych zhubnout stehna a lýtka, ale zase nechci mít na nohách svaly.. Díky :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

youngman*
28.02.13 22:11
hodnocení

1x

běh

magdap*
hodnocení

1x

Tohle cvičení jsem jednu dobu zkoušela, ale chce to daleko delší dobu než měsíc. Ale kombinovala jsem to ještě s chůzí a během, poradila mi to známa a zdravý pohyb venku v kombinaci se cvičením mělo smysl :)

ohneta*
hodnocení

0x
Tak to zkus a uvidíš, není nic jednoduššího.

hodnocení

0x

Dobrý den,

tak pokud si do ted nic nedělala tak to nějaký účinek mít bude, ale otázka jestli ten správný co chceš. Zkus to a uvidíš a když to nepomůže tak potom posilovna klasická s dopomocí trenéra, kterej ti doporučí přesně cviky, kterejma budeš zlepšovat ty partie, jaký si přeješ.

stirecek*
hodnocení

0x
Tomu se musím vždy smát - nechci mít svaly... Zapomeňte na to, ze vám narostou za měsíc dva či tři nějaké svaly. To byste musela cvicit úplně jinak a jinak se stravovat, aby nějaké svaly narostly a pochybuju, ze by to bylo viditelné po několika letech cvičení leda ze byste se opravdu věnovala kulturistice.
Hubnutí začíná u stravy, cvičením a fyzickou aktivitou to můžete urychlit.

martineckas*
hodnocení

0x

Určitě zkus hlavně běhat a nebo hoodně rychle chodit - pravidelně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]