Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zarůstaji mi na třislech po holeni a dělaji se uplne boulicky s hnisem, ale jen v tech trislech na nohou ani na rukou nebo v podpži ( když už tak sem tam ), vážně mě to obtěžuje...nevite někdo jak na to (trháni asi nepripada v uvahu) Diky za každou radu...
No četla jsem tady názor, že se chloupky nedoporučuje holit ve vodě, A proč jako ne? Já to tak praktikuji už roky holicím stroječkem na žiletky Venus a pupínky se mi nějak moc nedělají, možná sem tam jeden. Jo a zkuste se holit spíše než proti směru růstu chloupků tak spíše ve směru růstu - tedy aspoň v těch tříslech. Možná, že vám to pomůže. A po holení používám někdy klasický pánský balzám na holení Adam (je doma, jelikož ho používá mužská část rodiny). Kdybych se holila za použití dámské holicí pěny, tak budu taky vypadat jako čerstvě oškubaná slípka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.