Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krém na zvěšení poprsí

Od: veri* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,

máte někdo zkušenosti s krémem na zvětšení poprsí- Bust Fix?

opravdu funguje?

dík

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Snad takovému blábolu nevěříte ...?

hodnocení

0x

To je pěkná ptákovina na vydělávání peněz. Dovedete si představit, jak velká fronta mužů, by stála před obchodem, kdyby existoval krém, po kterém by něco rostlo? Jediné co poroste, bude konto prodávajícího. Šetřete svoje penízky.

hodnocení

0x

Funguje úplně dokonale. Stačí ho rok používat a výsledky se dostaví. Poprsí bude stále stejný, ale konto výrobce bude zvětšený.

hodnocení

0x

Zajisté to funguje! *smich*

Jen se nesmíte splést a namazat tím záda...

buss
hodnocení

0x

Zajisté to v každém případě zvětší konto prodejce, výrobce, kde máte rozum? Nechte si ho masíírovat. Ale jak nevíte co s pěnězi.. pošlu konto, třeba i za tu masáž...

olin*
hodnocení

0x

...známá si tento krám krém koupila a nefunguje na ni. Spíš plastický chirurg vyjde levněji...:)

eulalie*
hodnocení

0x

Promiňte, ale jak můžete věřit, že nějaký krém vám zvětší poprsí? Co jako by tam měl zvětšit? Mléčné žlázy se vám většinou samy zvětší během těhotenství, nejmarkatnější je to třetí den po porodu, a když budete posilovat, tak se poněkud zpevní prsní sval, ale to je tak asi všechno. Ten krém, to je pouze na vytáhnutní peněz z vaší peněženky. Stejně jako pilulky na hubnutí.

lidus*
hodnocení

0x

Jednou jsem se dala ukecat a za 500 si koupila krém na celulitídu, od té doby jsem vyléčená, celulitídu mám stále ale 500 umím utratit lépe. Asi tak funguje ten váš na poprsí.

hodnocení

0x

Radíte špatně.*smich**haha* Když si znovu přečtete nadpis otázky, tazatelka nechce mít prsa zvětšená, ale ZVĚŠENÁ. A to se myslím s věkem podaří většině z nás. Mně tedy také už pěkně visí.*smich*A přišlo to úplně samo, krémů netřeba!

Pro odlehčení: Osamělou dámu, starou pannu bez přátel a rodiny omrzel život. Proto se rozhodla spáchat sebevraždu zastřelením. Nezdařilo se jí to, záchranka ji převezla do nemocnice. Tam se jí lékař ptá, jak ke zranění došlo.

Chtěla jsem spáchat sebevraždu!

Ale proč jste si potom tedy prostřelila levé koleno?

Když oni lidé říkali, že se má mířit 6 CM POD LEVÝ PRS! *haha**haha*

Tak berte život s úsměvem, zbytečně nevyhazujte peníze a když už budete toužit po nějakém krému, kupte si na boty. Ten Vám jistě bude k většímu užitku, než ten na prsa. *mala* Jaga.

stracena*
hodnocení

0x

Prostě gravitace je gravitace! S.

sue*
hodnocení

0x

Koupila jsem před 14-ti dny. Mažu se 2 x deně... ani 1 milimetr navíc :o(((

Naše Anča ta má šestky

protože má ráda švestky.

Pro jenyka: Kdyby jedla broskvičky,

tak by měla sedmičky!*haha*

*haha* Muj otec si rad rikaval:

To jsem ráda, to jsem ráda, že mi prsa rostou, mazu ji je Kunerolem a Magiho kostkou

U nás si je mazala margarínem denodenně kostkou.

rascal*
hodnocení

0x

To je otázka... Někomu to funguje a někomu ne. Já jich pár prodala a někteří lidi mi pak znovu psali, že chtěj ještě další 2 balení... Někteří už se samozřejmě neozvali...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]