Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli můžu otěhotnět při menstruaci...S manželem jsem měla sex den před menstruací a druhý den jsem to hned dostala...Při menstruaci jsme spolu normálně spaly...Snažíme se o miminko...Poradí mi někdo?
Ano, otěhotnět můžete, sice je to nepravděpodobné, ale vyloučit se to nedá. Nevěřte pověrám, že existují plodné a neplodné dny, to je velmi nepřesné. Je pravda, že v jisté fázi cyklu (uprostřed - kolem ovulace) je otěhotnění snadnější, pravděpodobnější, a naopak - kolem menstruace moc šancí není, ale to neznamená, že se to nemůže stát! Pokud se snažíte o dítě, sázejte více na dobu asi dvou týdnů po menstruaci (podle délky Vašeho cyklu), ale hlavní je milovat se často, s chutí a ne z povinnosti - proto se vykašlete na nějaké plodné či neplodné dny
V dotazu píšete že jste spolu normálně SPALY-tedy dvě ženy.Ož od přírody je dáno že dva stejnopohlavní jedinci -savci-spolu děti nemají.Jinak pro základní informace jděte sem- google.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.