Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otěhotnění při menstruaci

Od: smooke* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli můžu otěhotnět při menstruaci...S manželem jsem měla sex den před menstruací a druhý den jsem to hned dostala...Při menstruaci jsme spolu normálně spaly...Snažíme se o miminko...Poradí mi někdo?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

1x

Ano, otěhotnět můžete, sice je to nepravděpodobné, ale vyloučit se to nedá. Nevěřte pověrám, že existují plodné a neplodné dny, to je velmi nepřesné. Je pravda, že v jisté fázi cyklu (uprostřed - kolem ovulace) je otěhotnění snadnější, pravděpodobnější, a naopak - kolem menstruace moc šancí není, ale to neznamená, že se to nemůže stát! Pokud se snažíte o dítě, sázejte více na dobu asi dvou týdnů po menstruaci (podle délky Vašeho cyklu), ale hlavní je milovat se často, s chutí a ne z povinnosti - proto se vykašlete na nějaké plodné či neplodné dny ;)

lucie7777*
hodnocení

0x

pockejte a uvidite nic jinyho vam neporadim :))

des*

V dotazu píšete že jste spolu normálně SPALY-tedy dvě ženy.Ož od přírody je dáno že dva stejnopohlavní jedinci -savci-spolu děti nemají.Jinak pro základní informace jděte sem- google.cz/...

arakain77*

To nemáš nic lepší na práci,než komentovat hrubky pisatelů?

rosalindaaa*

Pani tam pise ze mela sex s manzelem takze asi tezko spala s jinou zenou...

smooke*
hodnocení

Paní si to asi špatně přečetla...Sex se ženou?To je mi jasný,že dvě ženy spolu neotěhotní...Jedině uměle a nebo by si pozvaly nějakýho chlapa k tomu...

smooke*
hodnocení

Lucie...Ha ha ha ;)

lucie7777*

tak to je teda prdel :D

hodnocení

0x
Dobrý den,ve vašem případě je pravděpodobnost otěhotnění velice malá,při menstruaci se totiž spermie neuchytí .Nejlepší bude,když se o mimi pokusíte cca 14dní po menzesu,to je ta všeobecně známo.A pro jistotu,po styku ještě ležte s nohama nahoře,dělává se to i při umělém oplodnění.
majsterjoe*

Spermie ale dokážou v těle přežít až několik dní a vajíčko proto oplodní bez problému později. Logicky sex ke konci menstruace může vést k otěhotnění.

smooke*
hodnocení

Děkuji...My to budem s manželem zkoušet pořád...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]