Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gynekolog v Praze

Od: kabod* odpovědí: 3 změna:

dobrý den,existuje v Praze slušný,empatický gynekolg.který má smlouvu s VZP?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kvik
hodnocení

0x

Praha je veliká 1,2,3...14,15,... Praha 8 Bulovka, VZP je. Gynekologie. Přímo ukázková, lékařská péče. Nevím, zda bude vyhovovat vám? Podle čeho hodnotíte lékaře, gynekologa? VZP má většinou smlouvu všude.

kolicek*
hodnocení

0x

V Praze 12 - Mudr. Jan Bus - www.gynbus.cz je fakt super, ale moc casto nebere nove klienty. Manzelka to zkousela rok a neco, nez ji tam vzali. Ted jsem tam s ni byl na kontrole a zrovna kdyz jsme cekali v cekarne, tak nekdo volal a na recepci ji rikali, ze ted neberou, at zkusi zavolat v pulce unora.

Ale stoji to za to. Staci kouknout treba na www.znamylekar.cz

psipacka*
hodnocení

0x

Minulý rok ještě bral nové pacientky doktor Novák (myslím Arnošt) v Americké ulici. Nevím číslo,ale ve vyhledavači doktorů ho určitě najdeš nebo mi dej vědět, já nebudu líná a podívám se po vizitce. Ten byl super, pro každou ženskou si osobně šel do čekárny a podal jí ruku a jako doktor taky super. Kdybych se neodstěhovala lán světa, neměnila bych!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]