Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
spousta lidi me ted bude brat asi jako pomstychtivou mrchu, ale vec se ma takto: S pritelem jsme spolu byli pomerne dlouhou dobu. Ovsem jednou jsem ho pustila samotneho na zabavu a on se tam "spustil". Problem je, ze se svoji byvalou, ktera je lehci povahy. Take kdyz jsem si s nim zacala, sdelila mi, ze kdyz ho nema ona, tak ho nebude mit zadna a ze se o to postara. A ja bych chtela poradit jak ji to vratit? Aby si slastne nemyslela, ze ji to projde. Na cele veci me nejvice stve, ze ona ma take pritele a taha ho za nos. Takze rici mu to?
Predem dekuji za jakoukoli odpoved
Dobrý den. Když Vás přítel podvedl se svojí bývalou jednou, podvede Vás zase. Takže spíš vidím problém v něm a vyhostila bych ho bez milosti ze svého života. A jí bych se pomstila tak, že bych ho k ní poslala zpět. Ať si ho nechá! Do jejího života bych se nijak nepletla, na to nemá právo nikdo a stejně by Vám nikdo třeba nevěřil.
doplněno 11.01.12 15:35: Nejlepší je, pomstit se oběma. Najít si slušného a věrného partnera a s ním být šťastná. Ať vzteky pukne partner a jeho bývalá slepička...!
Milá Mrcho, toho pána vymažte ze svého života. Spustil se Vám jednou, myslíte, že to neudělá podruhé, potřetí... prostě znovu? Udělá, věřte mi. A pokud si myslíte, že budete chodit do společnosti s ním a hlídat si ho, budete za nepříjemnou stíhačku, lidé se Vám budou smát a neuhlídáte ho stejně. Raději od něj pryč.
A na pomstu se vykašlete. Užírat se tím, vymýšlet pomstu atd. Nakonec se to stejně zvrtne jinam, než jste chtěla a je klidně možné, že i proti Vám. Povzneste se nad to a pomyslete si něco o "božích mlýnech". Nebudete mi možná věřit, ale ony doopravdy fungují. Najděte si slušného chlapce, který Vás bude mít rád a nebude se Vám spouštět za zády. A tak to bude nejlepší. Ti dva ať si dělajím, co chtějí, vymažte je ze života, z mysli, z paměti...Jaga.
Nechápu Vás. Proč se chcete mstít? Jeho bych vykopl, at si táhne a nechal bych to být. Takto se řadíte na její uroven. Jestli tahá za nos i svého přítele, to už není Vaše věc. Jen ukážete jak Vás to se-re a ona bude mít z toho radost. Nedával bych najevo, jak mě to štve. Třeba si jednou najdete jiného kluka a ona se Vám může zase pomstít. Vykašlete se na nějakou pomstu, teda, jestli jste lepší než ona.
Otázka je-co je pro vás poměrně dlouhá doba? Pokuď jste ho jak píšete ,,jednou pustila na zábavu,,a on se hned spustil s bývalkou,tak to není pořádný chlap a nemá vás rád.Taky je možné,že ho ,,držíte až moc z krátka,, a to pak jak ho ,,jednou pustíte,,tak je riziko,že se vám ,,utrhne ze řetězu,,! Ta rada už tu padla,vykopnout ho k té bejvalce a nejlépe mu zavézt kufr na její bydliště a předat ho jejímu příteli! )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.