Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomsta za nevěru?

Od: pomstychtivamrcha* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,
spousta lidi me ted bude brat asi jako pomstychtivou mrchu, ale vec se ma takto: S pritelem jsme spolu byli pomerne dlouhou dobu. Ovsem jednou jsem ho pustila samotneho na zabavu a on se tam "spustil". Problem je, ze se svoji byvalou, ktera je lehci povahy. Take kdyz jsem si s nim zacala, sdelila mi, ze kdyz ho nema ona, tak ho nebude mit zadna a ze se o to postara. A ja bych chtela poradit jak ji to vratit? Aby si slastne nemyslela, ze ji to projde. Na cele veci me nejvice stve, ze ona ma take pritele a taha ho za nos. Takze rici mu to?

Predem dekuji za jakoukoli odpoved

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Dobrý den. Když Vás přítel podvedl se svojí bývalou jednou, podvede Vás zase. Takže spíš vidím problém v něm a vyhostila bych ho bez milosti ze svého života. A jí bych se pomstila tak, že bych ho k ní poslala zpět. Ať si ho nechá! Do jejího života bych se nijak nepletla, na to nemá právo nikdo a stejně by Vám nikdo třeba nevěřil.

doplněno 11.01.12 15:35:

Nejlepší je, pomstit se oběma. Najít si slušného a věrného partnera a s ním být šťastná. Ať vzteky pukne partner a jeho bývalá slepička...!*bum*

martinaa*

*palec* Souhlas. Ať si nevěrník táhne za lehčí bývalkou.

Hlavně jí neukazujte, jak moc Vás to ranilo a ponížilo, takové potvory právě na toto čekají.

hodnocení

2x

Asi bych si přes známé sehnal pozvánku k venerologickému vyšetření a osobně jí to donesl, že má manžel kapavku. Třeba.

hodnocení

1x

Milá Mrcho, toho pána vymažte ze svého života. Spustil se Vám jednou, myslíte, že to neudělá podruhé, potřetí... prostě znovu? Udělá, věřte mi. A pokud si myslíte, že budete chodit do společnosti s ním a hlídat si ho, budete za nepříjemnou stíhačku, lidé se Vám budou smát a neuhlídáte ho stejně. Raději od něj pryč.

A na pomstu se vykašlete. Užírat se tím, vymýšlet pomstu atd. Nakonec se to stejně zvrtne jinam, než jste chtěla a je klidně možné, že i proti Vám. Povzneste se nad to a pomyslete si něco o "božích mlýnech". Nebudete mi možná věřit, ale ony doopravdy fungují. Najděte si slušného chlapce, který Vás bude mít rád a nebude se Vám spouštět za zády. A tak to bude nejlepší. Ti dva ať si dělajím, co chtějí, vymažte je ze života, z mysli, z paměti...*mala*Jaga.

lidus*
hodnocení

1x

Máte dvě možnosti-neřešit to a odpustit, řešit to a rozejít se. Jste si jistá, že je co odpouštět, chytla jste je v posteli? Už vůbec se nemstěte a neříkejte to příteli té ženy-jediný kdo by u toho byl idiot by jste byla vy.

hodnocení

0x

Ano,řekla bych mu to,ovšem,otázka zní,zda vám bude věřit,chtělo by to jasný důkaz...

krkovicka*
hodnocení

0x
Moc jednoduchy...počkejte si pár let a pak ji to vraťte i v naturáliích*palec*
Jeho samozřejmě kopnout.I když muj je Vás vztahu naprosto lhostejný...

jumba
hodnocení

0x

Nechápu Vás. Proč se chcete mstít? Jeho bych vykopl, at si táhne a nechal bych to být. Takto se řadíte na její uroven. Jestli tahá za nos i svého přítele, to už není Vaše věc. Jen ukážete jak Vás to se-re a ona bude mít z toho radost. Nedával bych najevo, jak mě to štve. Třeba si jednou najdete jiného kluka a ona se Vám může zase pomstít. Vykašlete se na nějakou pomstu, teda, jestli jste lepší než ona.

helima*
hodnocení

0x

Myslím, že uděláte nejlíp. když se rozejdete, bude to sice bolet, ale přebolí! Té potvoře by jste udělala jen radost, kdyby viděla, jak vás to, co se stalo - štve. Promluvte si s partnerem, že s ním končíte, protože tohle nebudete snášet. Držím pěsti!

hodnocení

0x

Otázka je-co je pro vás poměrně dlouhá doba? Pokuď jste ho jak píšete ,,jednou pustila na zábavu,,a on se hned spustil s bývalkou,tak to není pořádný chlap a nemá vás rád.Taky je možné,že ho ,,držíte až moc z krátka,, a to pak jak ho ,,jednou pustíte,,tak je riziko,že se vám ,,utrhne ze řetězu,,! Ta rada už tu padla,vykopnout ho k té bejvalce a nejlépe mu zavézt kufr na její bydliště a předat ho jejímu příteli! :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]