Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pupínky - jak se jich zbavit?

Od: alenka78 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den chtěla jsem se vás zeptat jak se mám zbavit co nejrychleji beďarů a jak se mám taky zbavit těch stroupků co po nich zbidou děkuji za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co já vím,existují různé domácí babiččiny rady,ale nejlepší pro vás bude kosmetička,opravdu se investice do ní vložené vyplatí,budete mít pleť skoro jako miminko*tuc*

hodnocení

0x

Dobrý den. Alenko, tento dotaz je zde poměrně častý. Tak zadejte do zdejšího vyhledávače a zkuste si pročíst rady, které zde byly již řečeny.

krkovicka*
hodnocení

0x
Nikdy jsem neměla problém s pleti, zatímco spoluzacky před zrcadlem louskaly, ja nic.Dnes zhruba po 15 ti letech čistím jak drak a porad skáčou.Je to dráhy ale ucinny.Tee tre oilcrisis nebo kosmetika vichy.Na nějaké cleaner clean se vykašli.Peeling a pak pořádně plet promastit.A když budeš mit tu možnost nepoužívat makeup a pudr.Hlavně ne ty trhovcove líčidla.
Babička si potirala pleť francovkou a jak ji má až do stáří mladistvou!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]