Nejste přihlášen/a.
Ptám se, zda máte někdo zkušenosti s pečením mexických placek. Já je mám hrozně suché a lámavé. Když koupím v obchodě, tak se dají krásně stočit. Máte nějaký svůj recept? Díky
Sice mexické placky neznám, ale dejte sem váš recept, třeba společně na něco přijdeme v čem je zakopaný pes.
Recept je: 6 lžic oleje, sůl, 280ml vlažné vody, 500g hladné mouky.
Tyto placky jsou výborné když je stočím do kornoutu a dám tam třeba lučinu s kousky salámu a k tomu kopec zeleniny. Náplně se dávají dle vlastní fantazie.
Aha, myslíte normální tortillu. Já ji dělám ze sádla a vodu dávám dost teplou. Také záleží zda je pečete na omastku ( a jakém) a nebo nasucho. Že by to bylo tím olejem? Nevím. Pokud se vám lámou, tak přidejte nepatrně prášku do pečiva tak jak přidávám do rolády. Pak je vláčná a neláme se. Třeba někdo odpoví lépe a nebo zkoušejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.