Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tetování vs růst svalů

Od: kubixx odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když jsem ještě ve vývinu rostu, svaly rostou, jestli je problém nechta si dát málé tetování (angl. přísloví) na předloktí z vnitřní strany blíže k loktu. Jestli se to nevytáhne nebo tak. Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

letitbe*
hodnocení

3x
Vytahne se ti to a stejnatk v serioznim salonu ti to neudelaj kdyz ti neni 18

martinaa*
hodnocení

2x

Pokud hodláš chodit denně do posilovny nebo je ti 13, takže je ještě velká naděje, že svaly porostou, potom ano - tetování by mohlo změnit tvar.

Jinak znám dost lidí, co mají tetování od 16, 17 na předloktí a stále vypadá stejně.

kubixx
hodnocení

do fitka chodim 3x týdně, a je mi 17.. ale většně chodit nebudu :D jinak dík

martinaa*

V tom případě by se vytáhnout mohlo, ale to v jakémkoli věku, když posiluješ. Stačí nemoc, výrazné shození nebo nabrání svalové hmoty a je to. A Letitbe má pravdu, v dobrém salonu do 18 let potřebuješ souhlas rodičů:)

V pokoutních salonech pozor na infekce z jehel, jako zloutenka nebo HIV...

hodnocení

0x

Dobrý den. Nedělej to, počkej s tím, až se "vyvineš". ;)...Abys zbytečně nevyhodil peníze.

kubixx
hodnocení

Nojo, ale vývin u kluků je vemli dlouhý.

ahasver4*

kubixx,už se to tu psalo,za čas se ti bude třeba líbit něco jiného.Když už tetování,mělo by to stát za to.V pořádném salonu ti tatér ukáže spoustu vzorů a pohovoří co by se k tobě hodilo...Určitě se vyplatí dobrý salón s certifikátem..

dobrak*
hodnocení

0x

Dej si nějaký čínský znak,to ted frčí .Něco co je In ...závitky s rýži,nebo kuřecí vývar napsaný jedním znakem je super :))

eulalie*
hodnocení

0x

Jezuskote, tetování? A v angličtině. Jojo, to budete vážně in. Počítejte spíš ale s tím, že jak budete stárnout, kůže bude svraskávat, tak aby pak ten textík byl i potom hezky čitelný...

kubixx
hodnocení

he nepovidej, to bych beztebe nevěděl, nic o mě nevíš ani o tom co si tam chci dát a co to pro mě znamená takže si nech blbý komenty od cesty pokavaĎ se netýkají toho na co sem se psal. by :)

truksajda
hodnocení

0x
Tak vnitřní strana loktu, to bys musel šíleně nakorbit aby to mělo nějaký vliv. Něco jiného je rameno, ale tady to vážně vliv mít nebude, pokud se nechystáš jíst steroidy nebo tak. Ale ostatně to ti řeknou i v salonu. Přeju dobrej výběr ;)

jiri99*
hodnocení

0x

Vůbec bych se toho nebál. Pokud ze sebe nebudeš dělat kulturistu, je to v klidu. Já mám na vnitřní straně od 19, ještě jsem trošku povyrostl a bez sebemenšího problému. Jen jsem si to po sedmy letech nechal přejet ještě jednou. Zdálo se mi, že trošičku vybledla. Mám slušného tatéra, dělal mi toho víc a přejel mi to zadara.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]