Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Savička na lahev s mlékem

Od: eva1 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

syn si zvyknul na tento dudlík na lahvi na mléko, jenže je to ještě z hodně dávných let a dnes už takový nelze sehnat. Prodávají přímo na lahvičkách podobný, ale je o dost menší a prostě to není on. Teď už mu prasknul a on přestal úplně pít mléko*plac*. Koupila jsem různé jiné savičky, ale žádnou nechce a prostě se raději mléka vzdal. Z hrnečku to samé, čaj pije, ale mléko prostě ne. Proto bych Vás moc chtěla poprosit, kdo byste měl ještě tento dudáček, jestli byste mi ho nemohl prodat.

Moc Vám děkuji!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eva1
hodnocení

Ještě foto:)

Savička na lahev s mlékem

lidus*
hodnocení

0x

Já myslím že drogerie Šlekr je má v nabídce. Pátrejte, vnučka také vypije mléko jen s dudlíku a říkám dceři ať neudělá stejnou chybu jako já před lety, dudlík jsem jí ve třech letech sebrala a od té doby mléko a kakao nechtěla.

eulalie*
hodnocení

0x

A jste si jistá, že opravdu takovou savičku už neseženete? Mně totiž připadá úplně stejná jako ta, co jsem nedávno kupovala - polská výroba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]