Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhodit 2kg, ale vypadat stejně?

Od: adivine* odpovědí: 8 změna:

Ahoj,chtěla bych vážit o min. 2 kila méně,ale nechci aby to na mně šlo poznat,protože jsem už štíhlá dost.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Vypadá to,že jsi anorektička,jinak bys neměla takové obavy z toho,že to na tobě bude poznat,nezlob se,je to pouze logická úvaha,jináč nechápu důvod tvého dalšího hubnutí*bzum*Pokud budeš s hubnutím takto pokračovat dál,může to skončit i smrtí,to nestraším,to je zkrátka holý fakt,ale to jistě víš,že?

doplněno 02.01.12 15:36:

Mohu být impertinentní,a zeptat se,kolik měříš a vážíš?Děkuji.

tarka*
hodnocení

1x

Štíhlá dost? Tak proč hubnout? Neblázněte!

hodnocení

0x

otázce moc nerozumím - když chci zhubnout, tak asi proto, že mi někde něco přebývá, ale to není Vás případ - tak PROČ? když to nemá být vidět ...

hodnocení

0x

Vůbec nechápu, zrovna tak, jako ostatní, Tvou otázku. Odporuje to logice. Jsi štíhlá dost, chceš přesto zhubnout dvě kila a nechceš, aby to bylo na Tobě poznat. A jak ti máme poradit? My, kteří Tě neznáme, nevidíme Tě a nikdy neuvidíme. Jediná rada, která mne napadá, je to, že se kompletně oblékneš, přidáš těžké boty a vlezeš na váhu. Pak to zase svlékneš a vlezeš na tu váhu nahá, tak uvidíš, že máš o dvě kila méně a nikdo nic nepozná, jen ta váha. Mno, snažila jsem se pomoci...

hop®
hodnocení

0x

Zdravím, i já se přidám k nechápajícím rádcům. Ani já nechápu, proč chcete zhubnout na váze a ne na vzhledu, většinou to bývá naopak! Spousta lidí chce zmenšit svůj tělesný objem a zvýšit tím svoji fyzickou přitažlivost (také trošku pofidérní záležitost...) a ručička na váze pro ně není vlastně zas tak důležitá!

Zkuste nám vysvětlit svůj důvod, pokud pochopíme rádi poradíme - pokud budeme vědět a umět!

P.S.: Že by šlo o nějakou debilní sázku? ;)

*placni*

doplněno 04.01.12 23:20:

pro Hopa

hop®

Jejda, Suzy, zdravím Vás, ani jsem si nevšiml, že i Vy jste jedna z těch co nechápou... *hi*;)*slunce*

... nějak jsem nepřemýšlel nad autory reakcí - spíše jsem oceňoval obsah toho, co se všichni snažíme tazatelce vysvětlit! *hej**nevi*

To neva , Hope. A i já Vás zdravím ze srdce.*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]