Nejste přihlášen/a.
Jednou tady byla velká diskuze o kuřím oku. Je zajímavé, že i odborné články vydávaly otlaky za kuří oka. Kuří oko, s černou tečkou, kořínkem, je infekce a můžete to "chytit" i vy. Nebo se to může rozšířit na jiné místo. Stejně jako bradavice.
Jestliže nepomáhá náplast seciálně na kuří oka, je potřeba navštívi kožaře, který do vypálí tekutým dusíkem jako bradavici. Nebo chirurga, který to vydloubne nebo vyřízne. Však dětský lékař už bude vědět.
Dobrý večer. Dceři to dělali v pěti letech též. Ambulantně to umrtvili, kuří oko vydloubli, byla to chvilka a měla pokoj. Není se čeho bát.
Dceři v r. 1992 bradavici na koleně zmrazili něčím ve sprey a vydloubli, domů dostala ještě nějakou vodičku a 3 dny místo potírala. Tehdy jí bylo 10 let, dnes má 30 a už se jí nikdy žádná neudělala.
Tak to je mi malé líto. Zeptejte se v lékárně na Lapis, jestli se ještě vyrábí. Byla to taková bílá tyčinka, která se navlhčila a bradavice se tím poďobala. To místo, kam se ďubne, zčerná a mělo by to tu mrchu zahubit.
Opatrně s tím, jednou jsem ošetřovala dceru a bylo to moc mokré, tak jsem ořela do pyžama. Černé skvrny nikdy nepustily. Suchá tyčinka nic nedělá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.