Nejste přihlášen/a.
chodim s pritelem 10 mesicu po 6 mesicich jsme se k sobe nastehovali.jenze my spolu bydlime a chodime spolu do stejne prace tak se vydime 24hod.denne.coz neni dobre jenze ja tady nemam zadne kamarady pristehovala jsem se pred 2 roky a ty ktere jsem mela tak me bud zklamali nebo odesli z mesta.tak nemam skoro nikoho.ja nechci prit o dobry vztah a vim ze je chyba na me strane bojim se partnerovi duverovat...ma sve jamarady,ale kteri me nemaj radi...ani si me moc nevsimaj.
strasne zarlim na jeho kamaradku o ktere rekl ze se mu libila partner je o 4roky starsi a jeste nikdy nebydlel s pritelkyni jenom se bojim ze svoji zarlivosti a tim ze jsem na partnera zavisla a zarlim kdyz nekam jde ale pak si uvedomim ze delam chybu ...nechci vztah znicit...chci se zmenit mam nizke sebevedomi ze merim jen 150cm...nevim co delat diky za radu
Dobrý den.není vůbec důležité jak vysoká jste.Důležité je,jak si vážíte sebe sama.Žárlivost je věc normální,jen nesmí přerůst únosnou mez.Byla doba,kdy jsem si myslel,že skončím na psychiatrii..Ve dne,v noci čllověk nemá jinou myšlenku,než tu co asi dělá patrner když není se mnou..Hrůza.Pomohlo si uvědomit,že je dobré tomu druhému věřit.Přeji Vám aby Váš vztah dopadl dobře.Mějte krásný den a i celý rok!
Hm, a jaký to je vztah bez důvěry? Tak snad když se někým žiji a jsem s ním, tak mu důvěřuji.. Váš partner Vám taky věří a důvřuje ve všem nebo ne? Vztah bez důvěry nemůže být dobrý, najděte si nějaké kamarádky/kamarády. A kamaráda říkám jako kamaráda né jako důvod na žárlení. Například v práci, nebo se přihlašte na nějaký kurz či tanec. Když se nezadaří tak zapátrejte na sociálních sítích. Za jedno kafe nic nedáte ne? To že se Vašemu přítelovi líbí nějaká žena je normální, Vám se snad někdo také nelíbí? Pokuste se svého přítele něčím navnadit aby na zálety ani nemyslel
. A pokud myslíte že na výšce záleží je to blbost, mám 165cm a jsem s někým kdo má skoro 2metry..:D! A ještě k tomu kamarádství, mám taky kamaráda a pokud si někdo myslí že to nejde muž + žena a kamarádi..jde to
Jejda-my máme taky kamaráda,manžel se s ním kamarádí od dětství a je mu 33 a nemáme rádi jeho ženu,bohužel nejsme jediní,ona je strašně umanutá Honza se jí bojí a poslouchá ji na slovo.Jsou spolu přes dva roky ,ale nemyslím si ,že to bude nadoživotí ,pokud se ona nezmění-jednou mu rupnou nervy a vykašle se na ni.Ona ho omezuje ,nemůže ani na večírek vánoční co mají v práci,můj muž k nim taky nesmí-protože si pustil pusu na špacír,já se jí v sms za něj omlouvala a ona mi odpověděla v urážkách a sprostých slovech na něj,přesto jí občas někdo hodí lano dá šanci zachovat se dobře,ale ona si myslí,že je pravda a právo jen na její straně.
Chci ti tím říci jestli se jí podobáš a děláš scény třeba žárlivé kvůli hloupostem-nevím -tak jako ta naše známá.Miluješ -li ho -tak přeci nechceš,aby ho každý litoval-no on má doma -to a to,on musí to a ono -aby řílaly -já bych se na ni už dávno...Asi s tebou žije -protože jsi nějak mimořádná-a konečně důvod znáš sama.Hendikep má každý-ty máš 150cm-to je tedy věda ,horší by bylo kdyby jsi měla 150kg-jsou horší věci na světě
Zkus se zkamarádit-nebo aspoň tolerovat jeho kamarády,udělejte si pár rituálů spolu,ale taky je dobrý věnovat kousek času jen sobě:vzhledu,kamarádům,sportu,jít do kostela.k rodině,na kolo,se psem,na pc jsem taky teď sama muž se dívá na tv.
Možná je to celé omyl a špatná odpověď-fakt jsem si vzpoměla na ty naše známé.
Ajaj, po šesti měsících jste se s přítelem už sestěhovali dohromady? To jste se ani ještě pořádně znát nemohli, že. Problém je, že se asi v městě cítíte osamělá, když tam nemáte žádné známé, a odtamtud asi pramení vaše žárlivost. Sama cítíte, že jste na partnerovi závislá. Asi tak - nechcete-li o vztah přijít, tak se musíte změnit vy sama. Přítel se kvůli vám moc měnit nebude, a budete-li mu dělat žárlivé scény, tak od vás uteče. Tak to prostě v životě chodí. Ještě nikdo svou žárlivostí to daleko nedotáhl. Othello dokonce svou Desdemonu uškrtil ze žárlivosti. Věrnost nelze dokázat. A jste si jistá, že tento vztah je úplně v pořádku? Vaše míra vůbec není na závadu. S tím si nic nedělejte, že jste malá. No a co, ne? Máte snad jiné kvality, kvůli kterým s vámi přítel žije, ne? Proč by jinak to dělal? Tedy - jestli mu neděláte služku zadarmo a tak...
Nesvádějte žárlivost na výšku To by pak mohla žárlit každá, protože ta má malá prsa, ta zas velký zadek.
Otázka zí - proč Vás jeho kamarádi nemají v lásce? Protože žárlíte na tu jeho kamarádku? Nebo jste se někdy předvedla ve špatném světle?
Já jsem taky na partnerovi závislá, taky na něj trošku žárlím, nicméně mu nic nezakazuji, ani pak nehraji uraženou. Když se mi nechce nebo nemůžu, jde mezi kamarády sám, nebo jde sám na akci, do posilovny - a jeho kamarádi mě mají rádi.
Nemůžete být všude s ním a pokud mu nevěříte, když je někde sám, tak si vztah pomalu, ale jistě ničíte. Neviste mu jako koule u nohy, začněte se také zajímat o své koníčky, poznávejte nové lidi, začněte třeba sportovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.