AHOJKY CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT JAK SPRÁVNĚ OTĚHOTNĚT?KDYŽ SE S PŘÍTELEM DOMILUJEM A JEHO SPERMA JE VE MĚ...JE DOBRÉ CHVÍLI LEŽET A JAK DLOUHO?NEBO MOHU JÍT HNED DO SPRCHY A OSPRCHOVAT SE?NEMŮŽE SE STÁT ŽE VŠECHNO SPERMA ZE MĚ VYTEČE A JÁ TÍM PÁDEM NEOTĚHOTNÍM?DÍKY VŠEM ZA ODPOVĚD
rika se ze kdyz nechces otehotnet tak se nema chodit po sexu do sprchy ,takze v tvym pripade to muzes zkusit..,jinak ze by z tebe vsechno sperma vyteklo,to je blbost,protoze spermii je tam fakt hodne takze vzdycky tam nejaka zustane...tak hodne stesti
Když už je sperma v Tobě tak je lepší být tak půl hodinky v klidu,aby mohla sperma v klidu doputovat k vajíčku.Chceš-li mít jistotu a být těhotná,zkoušejte to častěji/soulož/.Hodně úspěchu.
Po milování je dobré dát nohy a pánev vysoko, opřít se třeba o zeď a deset patnáct minut vydržet. Opakovaná nebo častá soulož není řešení. Je dobré tak dvakrá až třikrát za týden a měřit si bazální teplotu. Při nejvyšší je největší pravděpodobnost. Je to zkušenost.
hesa*
Dobré je kleknout si na všechny čtyři, vystrčit zadeček a hlavu položit na podložku. Asi jako když se cvičí"kočičí hřbet". A taky tak pár minut setrvat. Přeji hodně zdaru!
Beruskarony-Já ti můžu poradit nemohla jsem otěhotnět 13 let moc jsem si stím vytrpěla,myslím že každá žena je jiná hodně záléži na muži na jeho sperma,a na tobě záléži v jakém klidu jsi, jsli ve stresu nepomůžou ti žádé cvyky,tady jedině pomůže pohoda a klid,přejí brzy miminko,SO.
Já otěhotním jen vidim chlapa:o) takže odpověď neznám,ale myslím,že cviky a návody ..to je blbost, ty spermie jsou dost rychlé :o)
pezy
Zravím tě a přeji ti úspěch ale podle mě, čím víc se budeš snažit otěhotnět tak ti to spíš nepůjde než půjde.Moje kamarádka už z toho málem šílela rok a půl se snažila a až se na to vykašlala a jela na dovolenou tak to najednou přišlo.takže všeho s mírou a v klídku, dopřej si potěšení ale nedělej z toho akt reprodukce. měj se hezky pa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.