Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sportovní boty na podpatku

Od: jamra® odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli jste někdo neviděl v nějakém obchodě tyto, nebo alespoň tento typ bot (viz obrázek)...Díky za rady :)

Sportovní boty na podpatku

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nechci být protivná, ale příjdou mi, jako "pracovní" boty žen, které se potulují v noci kolem silnic a hospod. *cert*

martinaa*

:D Krásně napsáno!

hodnocení

1x

Původně jsem se k tomu vyjadřovat nechtěla, protože kde je sehnat, opravdu nevím. Ale také jsem koukala jako jojo *ee*na ten paskvil. Ani ryba ani rak. Ani botasky ani lodičky. Ani pro sport, ani do společnosti. Každý máme jiný vkus a nikomu ten jeho neberu, leč mně se to zdá opravdu děsné a nevkusné. Co ti lidé všechno nevyrobí! A co ti ostatní zase nekoupí!*modla* Jaga.

A není to nakonec jenom nějaký předsilvestrovský vtip od tazatelky? V tom případě jsem parádně naletěla!;)

hodnocení

Tazatelka se nezbláznila, ani to neni nějakej vtípek. Abych řekla pravda, mě se ty boty taky nelíběj, ale kámoška se do nich zamilovala na první pohled a prej je musí mít a vzhledem k tomu, že nevěděla kde je sehnat tak jsem se jí nabídla, že se jí pozeptám...takže tak :)

ludak*
28.12.11 00:36
hodnocení

0x

Neviděl.

jumba
hodnocení

0x

Ty vogo, v tom se dá taky chodit *ee*? Neviděl, ale rád bych nějakou ženskou viděl, jak si v takových botách vykračuje. To je na zabití.

dzordz*
hodnocení

0x

Třeba nikehighheelssb.org/...? Měli by snad zasílat kamkoli.

ludak*
hodnocení

0x

Každá správná pankerka je musí mít v botníku.

susenka*
hodnocení

0x

No co to proboha je. Bych chtěla vidět nějakou ženskou jak v nich běží. Když jsou přece "sportovní". Zajímalo by mě kdo to vyrobil.

olaf71*
hodnocení

0x
ludak*

Co to jeee?Taky ste vítězové když chcete opustit ten odkaz.Já se bojim.Doufám že nic nevyhraju!

olaf71*

tady jsou ty super botky a možná i zadarmo *smich*

doplněno 28.12.11 19:26:

rozhodně to neberte jako reklamu, pinklo mě to do očí dneska na netu a vzpoměl jsem si na to, že to tu někdo shání

giraldy*
hodnocení

0x

Mně se osobně líbí, pro lidi, kteří mají rádi extravaganci si myslím, že paráda. Možná je to také tím, že já osobně taky ráda vyčnívám z davu a nevadí mi lidi šokovat, jak se říká - někdo s tím výstřelkem musí vždycky přijít. Coco Chanel si oblékla také jako první kalhoty, které byly dříve určeny jen pro chlapy a poukazovali na ni, že je divná, nevkusná a porušuje práva společenské etiky - a v čem teď dámy chodíme? V zimě, já osobně, preferuji většinou kalhoty - džíny. To, že budeme jednou nosit roztrhané džíny a utrácet za \\znehodnocený\\ textil takové peníze, jste určitě taky kdysi netušili. Takže názor k názoru, já jsem pro a kdybych někoho takovýho v botech potkala, tak si řeknu, že ta osoba už vyjadřuje sama o sobě, že nejde s davem a umí plavat proti proudu, to v dnešní době celkově umí málo lidí a ti, co to umí, tak tím vnějšně vyjadřují svoji osobitost a jsou \\sví\\! :) Kdo není svůj, je sám pro sebe cizí...

smaru

Mám stejný názor.. Extravagantním ženám,kterých nebude málo se tyto boty budou zamlouvat..Já osobně až se objeví v Česku na trhu o jejich koupi budu velmi přemýšlet..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]