Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zhubnout za dva měsíce cca 10 kg?

Od: janaaa* odpovědí: 14 změna:

Všechny moc zdravím, myslíte, že je reálně za dva měsíce zhubnout kolem deseti kil? Vážím 72 kg a měřím 168 cm. Nechci hladovět a držet diety typu mléčná apod. Podařilo se to někomu z vás? Uvítam jakékoli rady a tipy :) Děkuju moc!

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jano, diety jsou špatné. Když se přestanou držet, kila jsou hned zpátky a dvojnásobně. Takže pokud nechceš držet hladovku, je to o stravovacích návycích a pohybu. Jíst vícekrát denně v malých porcích a pravidelně cvičit. Kilčo za týden je reálné a v pohodě.

des*
hodnocení

0x

Reálné to není,kdyby to šlo,už bys to dávno udělala.Na to rady nejsou,je to v každém z nás.Obecné pravidlo=nežrat a po zelenině se netloustne.

sargo*
hodnocení

0x

Kdybyste vážila kolem devadesáti, tak by to reálné bylo, řekněme těch prvních deset kilo, než by se to zpomalilo. Při takovéhle nadváze ale ne. Nehladovte, na diety se vykašlete, prostě cvičit, jíst zdravě a chodit rovně. Do plavek to jako kočka stihnete krásně ;)

lantinka*
hodnocení

0x

Je to málo reálné a hlavně by to bylo nebezpečné z hlediska zdraví, ideální je tak 2 až 3 kg za měsíc maximálně.

bruk600*
hodnocení

0x

Sport, na váhu neuberete, ale budete mít pěknou postavu a nárůst svalové hmoty vám zajistí i vyšší vnitřní spotřebu tuků.

cyril*
hodnocení

0x

Ano, je to reálné, ale u každého jedince je to odlišné.

hm*
hodnocení

0x

Reálné to nejspíš je, ale ve tvém případě zbytečné. Tobě stačí mírně omezit jídlo (případně jen vynechat zákusky apod.) a o něco víc se hýbat.

hodnocení

0x

Jano, při výšce 168 cm a váze 72 kg mi připadá chtít zhubnout 10 kg celkem zbytečné - jinak pro snížení váhy doporučuji zmenšit porce jídla, omezit nebo vyloučit sladkosti, tučná jídla, zvýšit příjem zeleniny, jíst častěji (5x denně) a hodně pít (neperlivá voda, zelený čaj) a k tomu pohyb, stačí i rychlá chůze, nejlépe denně, pak by to mělo jít postupně samo ;)

dzulieta*
hodnocení

0x

To se Ti podaří, když nebudeš jíst, ale jak začneš, tak to nabereš zpátky a dvojnásob. Uprav jídelníček, pij neperlivou vodu, začni cvičit a výsledek příjde brzy. Hlavně jak příjde, tak nepolevuj, jinak to bude k ničemu. Mrkni tady. fithall.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Janičko,

Určitě chceš od nás ,chlapů,slyšet,jaká jsi štíhlá kočka.Jinak bys tento dotaz neposílala.

JABRAKA

dery*
hodnocení

0x

Já jsem zhubla za 3-4 měsíce cca 13 kilo... Jenže to jsem hubnula téměř z metráku a při takové váze to jde samozřejmě rychleji.
U mě je spolehlivá dělená strava. Ale musí se dodržovat opravdu poctivě... Pokud nemáš možnost sama si vařit atd., jez normálně a pouze vynechej sladké a alkohol (pokud je ti přes 18 let). A taky bílou mouku - je lepší si dát místo rohlíku celozrnou housku apod.
Jednoduše - bez cukru a bílé mouky začneš pomalu hubnout, i když jinak budeš jíst normálně (normálně znamená nepřežírat se :)). Efekt ještě umocníš pohybem/cvičením. A taky třeba když si k masu dáš např. místo brambor např. salát apod. Hlavně nehladovět - to si zničíš akorát zdraví... Normální a zdravé je hubnout 0,5 - 1,5 kg za týden...

mrnousek*
hodnocení

0x

Jedině kdyby Vás ořezali. :)

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

ja sundal 18 kg na 2 mesice, zacal jsem jist vic a pravidelne, prestal jsem praktikovat to celej den nejist a vecer sezrat lednici

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]