Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jebáky na obličeji

Od: sarinecka* odpovědí: 10 změna:
ahoj, mám na obličeji takový ty jebáky, nejsou to ty mačkačí beďary prostě todle jsou jen červený pupínky, ale to asi každej ví:D ale chci se zeptat jestli nemáte nějakej trik jak se toho zbavit? mam takový mastičky, ale ty vůbec nezabíraj. neznáte nějakej přípravek na to nebo tak? díky:)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kato*
hodnocení

1x

Bašti hodně droždí,nebo pangamin.

polinek*
hodnocení

1x

nepomůže nic,,někdo to má a někdo ne..V určitém věku se to ztratí. Nechutný výraz opravdu je mi z něho zle.Můžeš volit něco jiného?

hodnocení

0x

sarinečka, to hnusné slovo, které požíváš, se dá nahradit odborným názvem akne. *jasne* Pomoc je potřeba hledat u kožaře, případně na googlu pod názvem AKNE*hej*

hodnocení

0x
Zadej si do zdejšího vyhledávání, bylo zde již na toto téma hodně diskuzí. Jinak můžeš vyzkoušet AKNELOT, nebo by mohlo pomoci i horské sluníčko. Viz: www.kosmetika.cz/forum/akne/horske-slunicko-zazrak-nasich-babicek-1072
kol

sarinecko,je to v nazvu,jebaky se odstrani jebanim,jasne.hormony se hlasi oslovo.

perfect*
hodnocení

0x

Mě na to pomáhá Konopné mýdlo... Můžeš to zkusit, už sice nevím kolik to stojí ale dá se to koupit v lékárně

fergusson

Kolik se toho mýdla musí sníst?

la*

Sníst? :D ... myslím, že mýdlo budeš asi těžko jíst. :) Ale mě pomáhá maska z droždí-kvasnic ... Dám si do misečky trošku droží, kapku vody a štětečkem potřu potřebné místo :) Ale nedělej to moc často - stačí jednou za týden. Pomáhá ty kvasnice jíst, ale já osobně bych to do pusy nedal :P takže to řeší takhle. Jestli však máš akné v pubertě (jako já) ne vždy ti to pomůže ;)

sheep*
hodnocení

0x

Ahoj.

Zajdi si na kožní. Tam Ti určitě pomohou.

¨Nebo si kup v lékárně tohle : tomovysvicky.cz/...

Namydlíš si to mýdlo, namažeš na obližej( či jiné místo kde máš akné) necháš zaschnout.

Po 2-3 minutách si to smeješ vodou.

Proti akné pomáhá dostatek spánku, zdravá strava( ovoce zelenina, vitamín E a C), dostek pohybu, dostatek tekutin, a zbytečně si na obličej nesahej! Akné se ve špíně daří.

emergency
hodnocení

0x
..ráno a večer sníst kousek droždí a umýt obličej antibakteriálním mýdlem např. protex herbal..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]