Nejste přihlášen/a.
Mě na to pomáhá Konopné mýdlo... Můžeš to zkusit, už sice nevím kolik to stojí ale dá se to koupit v lékárně
Sníst? :D ... myslím, že mýdlo budeš asi těžko jíst. Ale mě pomáhá maska z droždí-kvasnic ... Dám si do misečky trošku droží, kapku vody a štětečkem potřu potřebné místo
Ale nedělej to moc často - stačí jednou za týden. Pomáhá ty kvasnice jíst, ale já osobně bych to do pusy nedal :P takže to řeší takhle. Jestli však máš akné v pubertě (jako já) ne vždy ti to pomůže
Ahoj.
Zajdi si na kožní. Tam Ti určitě pomohou.
¨Nebo si kup v lékárně tohle : tomovysvicky.cz/...
Namydlíš si to mýdlo, namažeš na obližej( či jiné místo kde máš akné) necháš zaschnout.
Po 2-3 minutách si to smeješ vodou.
Proti akné pomáhá dostatek spánku, zdravá strava( ovoce zelenina, vitamín E a C), dostek pohybu, dostatek tekutin, a zbytečně si na obličej nesahej! Akné se ve špíně daří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.